Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pernyataan Pers tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Delta Air Lines nambah pesenan Airbus A220 dadi 107 pesawat

Delta Air Lines nambah pesenan Airbus A220 dadi 107 pesawat
Delta Air Lines nambah pesenan Airbus A220 dadi 107 pesawat
ditulis dening Harry Johnson

Total pesenan perusahaan Delta Air Lines kanggo jet Airbus A220 saiki dadi 107 pesawat - 45 A220-100 lan 62 A220-300

Delta Air Lines wis mantep pesenan kanggo 12 pesawat A220-300, nggawa total pesenan tenan Delta kanggo A220s dadi 107 pesawat - 45 A220-100s lan 62 A220-300s. A220s bakal didhukung dening mesin Pratt & Whitney GTF.

"A220-300 irit, efisien lan menehi kinerja sing unggul," ujare Mahendra Nair, SVP - Rantai Pasokan Armada & TechOps ing Delta Air Lines. "Pesawat tambahan ing Kulawarga A220 iki minangka investasi sing apik kanggo para pelanggan lan karyawan lan bakal dadi dhasar nalika kita ngupayakake masa depan sing luwih lestari kanggo lelungan udara."

"Delta minangka pelanggan peluncuran AS kanggo A220, lan apik banget kanggo ngumumake pesenan tambahan iki sing nuduhake kepenak karo A220, kanthi ekonomi lan saka perspektif penumpang," ujare Christian Scherer, Airbus Chief Commercial Officer lan Kepala Airbus International.

"Saliyane iku, fleksibilitas pesawat iki kanthi kinerja lapangan terbang sing dawa lan cendhak ndadekake pemenang nyata kanggo para pelanggan. Matur nuwun, Delta, kanggo kapercayan sampeyan kanggo nggedhekake armada sampeyan karo kabeh pesawat generasi anyar kita!

Delta njupuk Airbus A220 pisanan ing Oktober 2018 lan dadi operator AS pisanan sing ngoperasikake jinis pesawat kasebut. Ing pungkasan Juni 2022, Delta ngoperasikake armada pesawat Airbus 388, kalebu 56 pesawat A220, 249 pesawat A320 Family, 57 pesawat A330 lan 26 pesawat A350-900. 

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun kanggo pasar 100-150 kursi, nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin GTF™ generasi paling anyar saka Pratt & Whitney.

A220 ndadekke pelanggan jejak swara suda 50% lan nganti 25% ngobong bahan bakar saben kursi lan emisi CO2 luwih murah tinimbang pesawat generasi sadurunge, uga sekitar 50% emisi NOx luwih murah tinimbang standar industri.

Kanthi 220 A220 dikirim menyang 15 maskapai sing beroperasi ing patang bawana, A220 minangka pesawat sing paling optimal kanggo rute regional uga jarak adoh.

Nganti saiki, 60 yuta penumpang wis nikmati A220. Armada kasebut saiki mabur ing luwih saka 700 rute lan 300 tujuan ing saindenging jagad. Ing pungkasan Juni 2022, luwih saka 25 pelanggan wis pesen 760+ pesawat A220 - konfirmasi terobosan ing pasar lorong cilik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...