Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika negara | wilayah Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Seychelles Sustainable News Wire Plancongan WTN

Dewan Pariwisata Afrika ngakoni Kosta Rika minangka pimpinan sing berkembang ing Pariwisata Dunia

Alain St. Ange, WTN presiden
ditulis dening Alain St. Ange

Kanthi 52 negara ing Afrika minangka anggota Organisasi Pariwisata Dunia, bawana kasebut minangka wilayah sing paling penting UNWTO nalika nerangake votes.
Presiden Alain St. Ange pengin Afrika ngadeg lan milih ing mbesuk UNWTO Majelis Umum ing Spanyol sawise Kosta Rika njupuk inisiatif sing wani ngadeg kanggo transparansi lan keadilan.

  • "Iki dina sing apik kanggo UNWTO kanggo Dewan Pariwisata Afrika lan Pariwisata Dunia"
  • Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St. Ange nyedhaki Hon. Menteri Pariwisata Kosta Rika, Hon. Menteri Gustav Segura Costa Sancho lan matur nuwun kanggo sesanti lan intervensi kanggo njaluk kertu suoro rahasia ing mbesuk. UNWTO sidang konfirmasi kanggo nominasi Sekretaris Jenderal.
  • Alain St Ange, sing mantan mentri Pariwisata Seychelles wis pengalaman dhewe karo UNWTO proses pemilihan lan ngandika.

"Sugeng kula kanggo Menteri Pariwisata Kosta Rika kanggo dheweke gerakan kanggo nelpon kanggo kertu suoro rahasia kanggo proses konfirmasi ing Majelis Umum sing bakal teka ing Madrid.

Iki pembangunan apik lan aku applaud Costa Rica kanggo jumangkah munggah. Bakal njamin integritas ing voting sing bakal teka lan yen mbukak pemilihan maneh bakal njamin proses lan kompetisi sing adil kanggo jabatan penting iki ing pariwisata donya.

Aku bakal ngomong iku dina apik kanggo UNWTO kanggo ATB lan kanggo Pariwisata Dunia”.

Pariwisata minangka industri utama sing penting banget kanggo Komunitas Bangsa-Bangsa lan badan PBB kita kudu katon netepi norma sing dikarepake nalika milih pimpinane.

Panjalukku yaiku supaya Afrika duwe peran penting ing pemilihan sing bakal teka lan supaya negara-negara melu lan milih.

Kita duwe 52 UNWTO anggota, kang persentasi paling gedhe saka bawana sembarang.

Ing ngisor iki dhaptar negara anggota Afrika:

  1. Algeria
  2. Angola
  3. Benin
  4. Botswana
  5. Burkina Faso
  6. Burundi
  7. Cabo Verde
  8. Kamerun
  9. Republik Afrika Tengah
  10. Chad
  11. Kongo
  12. Cote d'Ivoire
  13. Republik Demokratik Kongo
  14. Djibouti
  15. Mesir
  16. Equatorial Guinea
  17. Eswatini
  18. Ethiopia
  19. Republik Federal Somalia
  20. Gabon
  21. Gambia
  22. Ghana
  23. Guinea
  24. Guinea Bissau
  25. Kenya
  26. Lesotho
  27. Liberia
  28. Libya
  29. Madagaskar
  30. Malawi
  31. Bisa
  32. Mauritania
  33. Mauritius
  34. Maroko
  35. Mozambique
  36. Namibia
  37. Niger
  38. Nigeria
  39. Rwanda
  40. Sao Tome lan Principe
  41. Senegal
  42. Seychelles
  43. Sierra Leone
  44. Afrika Kidul
  45. Sudan
  46. Togo
  47. Tunisia
  48. Uganda
  49. Uni saka Comoros
  50. Republik Tanzania
  51. Zambia
  52. Zimbabwe

  • Liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika: www.africantourismboard.com
  • Dewan Pariwisata Afrika nyedhaki Uni Eropa
    Pengaruh Ekonomi COVID-19 ing Afrika: ATB Webinar

    Berita sing gegandhengan

    About penulis

    Alain St. Ange

    Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

    Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

    Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

    Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

    Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

    Ing UNWTO Majelis Umum ing Chengdu ing China, wong sing digoleki kanggo "Speakers Circuit" kanggo pariwisata lan pembangunan lestari yaiku Alain St.Ange.

    St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Kelautan Seychelles sing ninggalake kantor ing Desember taun kepungkur kanggo mbukak posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen endorsemen ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka pembicara nalika ngomongake UNWTO kumpul karo sih, passion, lan gaya.

    Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

    Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

    Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

    Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

    St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

    Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

    Anggota Jaringan Pemasaran Wisata.

    Ninggalake Komentar

    Share to...