Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah USA

Dhukungan Dhukungan kanggo Ngilangi Pengujian Pra-budhal kanggo Pelancong Udara Inbound

 Klompok bipartisan saka 38 walikota sing makili kutha-kutha lan kabupaten Amerika sing ngliwati Miami nganti San Francisco ngirim surat dina Selasa menyang administrasi Biden njaluk nyingkirake tes pra-budhal minangka syarat kanggo mlebu AS liwat udara kanggo individu sing divaksinasi. Walikota Houston, Atlanta, Minneapolis lan liya-liyane.

UPDATE: Pamrentah AS ngangkat syarat kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...