Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Resorts Sustainable USA

Dina Samudra Sedunia ing Pantai Mewah California Kidul

California
California
ditulis dening Dmytro Makarov

uwal segara kemewahan Southern California kang nawakake tamu macem-macem cara kanggo sinau, ndhukung, lan nyambungake karo alam ing saindhenging sasi Juni

Terranea Resort ngajak tamu lan masyarakat kanggo nyemplungaken piyambak ing habitat alam sugih sawijining, spanning 102 hektar lan perched ing ndhuwur bluffs gisik pesisir ing Palos Verdes Peninsula, karo macem-macem kurban khusus dirancang kanggo ngajari, panghibur, lan njelajah lingkungan dilindhungi segara, ing. ngurmati Hari Laut Sedunia.

Terranea Resort
Terranea Resort

Dina Samudra Sedunia minangka acara taunan sing penting lan kesempatan kanggo nyawiji masyarakat ing dhukungan kanggo manajemen lestari samudra ing donya lan uga nambah kesadaran babagan pengaruh tumindak individu ing samodra. Sajrone wulan Juni, para tamu bisa melu inisiatif sing didorong eco kanthi kemitraan Pusat Perawatan Mamalia Laut lan Nylametake Manuk Internasional, sing nggawa kesadaran kanggo pentinge nglindhungi samodra kanggo kabeh seneng.

TINGGAL & MEMBERI
Kanggo ngurmati Dina Samudra Sedunia ing wulan Juni, Terranea ngrayakake kemitraan sing wis suwe karo Marine Mammal Care Center lan ngajak para tamu kanggo ndhukung organisasi ing saindhenging sasi kanthi sumbangan nalika nginep ing. www.Terranea.com. Adhedhasar lokal ing San Pedro, Marine Mammal Care Center nyedhiyakake perawatan medis lan rehabilitasi kanggo asu laut sing tatu utawa lara lan singa laut ing saindhenging Los Angeles County lan uga ngeculake dheweke bali menyang habitat alam - asring ing pesisir Terranea.

WISATA KAYAK HUTAN KELP DENGAN BIOLOGIS LAUT
Gabung karo ahli biologi laut lan Kepala Operasi lan Petugas Pendidikan Marine Mammal Care Center, Dave Bader, nalika dheweke nuntun para tamu liwat pengalaman sing nyenengake ing pesisir California, lan uga nyedhiyakake kawruh babagan cetacean sing kaancam lan konservasi urip segara lokal. A bagean saka neruske saka saben demo bakal nyumbang kanggo Marine Mammal Care Center. Umur 8 lan munggah. Reservasi lanjut dibutuhake. Kabeh peralatan kasedhiya. Cuaca gumantung.
4 Juni | 7:30 - 10:30 | $ 250 saben wong nyumbang langsung menyang Marine Mammal Care Center

TOUR KAYAK PEMBERSIH HUTAN KELP
Kayak kanthi tujuan lan mbantu njaga garis pantai kanthi nglumpukake sampah ing sadawane Area Dilindungi Laut ing Semenanjung Palos Verdes. Umur 8 lan munggah. Reservasi lanjut dibutuhake. Kabeh peralatan kasedhiya. Cuaca gumantung.
June 11 | 9:30am & 11:30am | $100 per person

KEGIATAN PENDIDIKAN SAMURA
Sinau babagan makhluk laut sing nyenengake ing segara kanthi Pusat Perawatan Mamalia Laut lan Penyelamat Burung Internasional ing njaba Nelson. Tamu bisa melu kegiatan sing nyenengake lan nyumbang kanggo ndhukung organisasi penting kasebut.
June 11 | 11:00am – 2:00pm | Nelson’s

WORKSHOP PANEN SEA
Gabung karo koki sing menang penghargaan Terranea kanggo ngicipi uyah segara lan kelp sing intim, dipasangake karo pametumu seger, cokotan sing digawe teken lan ONEHOPE Wine sing gemerlap, kabeh nalika sinau babagan proses panen segara ing resort. Terranea's Sea Salt Conservatory digunakake kanggo ngasilake uyah segara khas Terranea kanthi nggunakake banyu segara lokal saka Samudra Pasifik lan kanggo nambani kelp sing ditanam lan diolah sacara lokal. Umur 21 lan munggah. Reservasi advance dibutuhake ing www.terranea.com/experiences.
11 Juni | 10:00 | Konservatorium Uyah Laut | $ 80 saben wong

Mlaku-mlaku dhewe-dhewe & Mburu SCAVENGER
Terranea minangka papan kanggo akeh spesies tanduran lan kewan asli sing apik banget. Jelajahi properti sing apik karo Self-Guided Nature Walk lan sinau luwih lengkap babagan satwa ing wilayah kasebut, uga sejarah resort. Takon bab Self-Guided Scavenger Hunt, lan ngenali satwa umum katon ing Terranea. Sinau fakta pendidikan babagan akeh tanduran lan kewan sing apik ing Semenanjung Palos Verdes. Fun kanggo kabeh umur. Loro-lorone pengalaman ngemot akeh kesempatan foto lan nyenengake kanggo kabeh umur. Tamu dianjurake kanggo nuduhake foto nggunakake #Terranea.
1-30 Juni | Peta kasedhiya ing panemuan pointe

KAPTEN GREY WALE COOKIES
Nyilem imajinasi kuliner lan sinau babagan spesies paus abu-abu lokal nalika ngrasakake suguhan sing enak. Tamu bisa tuku cookie Kapten Grey Whale ing kacang laut.
1 - 30 Juni

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Terranea lan kanggo nggawe reservasi, bukak terranea.com/celebrate  Utawa telpon (866) 261-5873.

Babagan Terranea Resort 
Dumunung ing Semenanjung Palos Verdes, Terranea minangka resor pesisir utama ing California Selatan kanthi 102 hektar pemandangan Samodra Pasifik sing tiada tandingan. Terranea dibukak ing taun 2009 lan kanthi bangga ngrayakake luwih saka 10 taun layanan lan pengalaman tamu sing ora bisa dilalekake ing wilayah California Selatan sing apik. Resor iki uga nawakake akomodasi kelas internasional saka sawetara hotel nganti bungalow, casitas pantai, lan vila mewah. Fasilitas kalebu Link ing Terranea, lapangan golf sangang bolongan, par-3; Spa perairan laut sing menang kanthi hadiah 50,000 sq. ft. spa, pusat kebugaran, lan kesehatan; papat kolam renang lan luncuran banyu 140 kaki; butik kemewahan marea; 135,000 kaki persegi ruang rapat; lan sangang papan panedhaan sing nuduhake filosofi kuliner nganti Terranea sing nggunakake bahan lokal lan musiman. Lemah sing akeh banget ing Terranea duwe kebon ramuan lan sayuran, kebon jeruk, lebah tawon, endhog seger pertanian, Konservatorium Garam Laut, lan liya-liyane. Kajaba iku, tim ahli ahli Petualangan Petualangan Resor ngewangi para tamu nemokake lan njelajah wilayah sing subur ing Terranea sing kalebu jalur pesisir sing apik, teluk pantai sing sepi, lan lingkungan segara. Program lan kegiyatan sing nyenengake, enrich, kayata falconry, panahan, kayak, lan boarding paddle uga akeh. Terranea Resort duweke usaha patungan sing kalebu Lowe lan JC Resorts, dikelola dening CoralTree Hospitality Group, lan dadi anggota program American Express Fine Hotels & Resorts lan Jaringan Perjalanan Virtuoso. Wiwit dibukak, Terranea Resort wis dadi salah sawijine Wisata + Wektu luang"500 Hotel Paling Apik ing Dunia" lan entuk kesempatan kanggo Pelancong Condé Nast"Penghargaan Pilihan Pembaca" lan "Dhaptar Emas." Resor iki uga nampa "Best Award of Excellence" saka Wine Spectator lan wis dingerteni kaping pirang-pirang ing Warta AS & Laporan DuniaDhaptar "Hotel AS Paling Apik". Terranea ditunjuk minangka perusahaan Great Place To Work-Certified™ dening Great Place to Work.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...