Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Distribusi Perawatan Anti Virus COVID Ora Kanggo Kabeh

Klompok enem organisasi apotek saiki ngritik keputusan Pusat AS kanggo Medicare & Medicaid Services (CMS) mung "nyengkuyung" nanging ora mbutuhake pambayaran menyang apoteker kanggo tes, penilaian pasien, pesen / resep lan dispensing antivirus oral COVID-19. obat-obatan, duweni potensi mbatesi kemampuan pasien Medicare kanggo ngakses obat-obatan sing nylametake iki - utamane sing ana ing komunitas deso lan kurang dilayani.

Masalah kasebut sensitif banget ing wektu, amarga panitia rapat Administrasi Pangan lan Narkoba dina iki kanggo nemtokake manawa bakal ngetokake Izin Penggunaan Darurat kanggo molnupiravir, obat antivirus lisan sing dikembangake dening Merck.

Klompok kasebut ujar, "Sawise luwih saka setahun terus ngembangake kemampuan pasien kanggo ngakses tes COVID-19, imunisasi, lan terapi saka apoteker lan personel apotek liyane, kegagalan CMS mbutuhake apoteker diwenehi ganti rugi kanggo tes, penilaian pasien. , lan pesenan / resep, saliyane kanggo dispensing antivirus lisan ndadekake sethitik pangertèn lan nyetel program distribusi kanggo Gagal. 

"CMS kudu kanthi jelas nggambarake jalur pembayaran sing dibutuhake supaya pasien apoteker bisa ngakses obat-obatan sing nylametake iki. Sangang puluh persen wong Amerika manggon ing limang mil saka apotek, dadi titik akses sing paling sregep kanggo pasien nampa obat kasebut. Kajaba iku, apotek tetanggan ing deso lan komunitas sing kurang bisa dadi siji-sijine panyedhiya kesehatan kanggo mil.

"Pamrentah federal wis nerangake manawa kita butuh kabeh tangan kanggo ngalahake COVID-19 lan ningkatake ekuitas kesehatan kanthi menehi wewenang marang apoteker lan personel apotek liyane supaya pesen lan ngatur antivirus lisan. Tanpa mangu-mangu, sajrone pandemi, apoteker garis ngarep negara kita wis maju kanggo nyukupi kabutuhan kesehatan umum pasien.

Organisasi sing ndhukung:

Asosiasi Apoteker Amerika

American Society of Consultant Pharmacists

Farmasi Amérika Sistem Kesehatan Amérika

College of Psychiatric and Neurological Pharmacists

Aliansi Nasional Asosiasi Farmasi Negara

Asosiasi Apoteker Komunitas Nasional

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...