Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Guam Japan News Pariwisata

Duta Besar Jepang kanggo ngunjungi Guam sajrone wulan pariwisata

Jepang Guam
#HereWeGuam Ambassadors berpose karo tim GVB ing Jepang tanggal 25 April 2022. (LR) Miss International Runner up 2020 Minami Katsuno, Koordinator Pemasaran GVB Mai Perez, Direktur Pemasaran Global GVB Nadine Leon Guerrero, Pelatih Pribadi Miss Universe Jepang Takuya Mizukami, Influencer Media Sosial Hanna Takahashi, Presiden lan CEO GVB Carl TC Gutierrez, Model Profesional Shiho Kinuno, Ketua Dewan GVB Milton Morinaga, Manajer Pemasaran GVB Jepang Regina Nedlic, Influencer Olahraga Lucas, lan DJ Radio NHK Akiko Tomida. (Barisan ngisor LR) Penerima Penghargaan Khusus Miss Universe Jepang 2018 Yuika Tabata lan Miss University Aichi 2020 Kanna Taiji.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Minangka bagéan saka perayaan sasi pariwisata, Biro Pengunjung Guam (GVB) bakal nampani sekelompok duta besar Jepang kanggo mbantu upaya pemulihan ing pasar Jepang wiwit tanggal 17-22 Mei 2022.

Duta kasebut dipilih liwat kontes #HereWeGuam GVB ing Jepang saka kumpulan luwih saka 500 peserta. Gelombang pertama duta mabur menyang Guam ing wulan Februari lan melu tur opsional sing nampilake olahraga laut, hiking, kesehatan, blanja, lan restoran. Grup lima duta sabanjure kalebu bali saka Pelatih Pribadi Miss Universe Jepang Takuya Mizukami lan Miss University Aichi 2020 Kanna Taiji, uga Miss International Runner up 2020 Minami Katsuno, Penerima Penghargaan Khusus Miss Universe Jepang 2018 Yuika Tabata, lan Model Profesional Shiho Kinuno. Dheweke bakal fokus ing tur akrab sing diwenehake kanggo bulan madu lan segmen perjalanan wanita kantor minangka bagean saka GoGo ing pasar! Kampanye Guam.

"Kita seneng banget nampa duta besar saka Jepang, sing wis aktif nulungi kita ing pasar kanthi promosi pulo kita ing saindhenging taun. Iki minangka wektu sing pas kanggo dheweke ngunjungi Guam nalika kita ngrayakake ulang taun kaping 55 penerbangan pertama saka Jepang menyang Guam, wulan pariwisata, lan kegiatan liyane sing bali amarga larangan larangan, "ujare Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Kehadirane penting kanthi strategis nalika kita maju kanthi pemulihan pariwisata lan nambah kapercayan ing pasar Jepang."

Selaras karo upaya pemulihan, United Airlines ngumumake nambahake penerbangan saben dina Sabtu lan Minggu saka Narita menyang Guam sing diwiwiti tanggal 7 Mei kanggo nyukupi panjaluk lelungan musim panas, nambah layanan dadi sangang kaping saben minggu. United bakal nambah rong penerbangan esuk saben minggu wiwit tanggal 3 Juni, sing bakal nggawa jumlah penerbangan dadi 11 kaping saben minggu.

Japan Airlines, T'way, lan Jeju Air uga diantisipasi kanggo nerusake layanan saka Jepang menyang Guam ing mangsa panas.

SOURCE: http://www.visitguam.com

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...