Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa Finland Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Finlandia bakal nglarang kabeh turis Rusia mlebu ing negara kasebut

Finlandia bakal nglarang kabeh turis Rusia mlebu ing negara kasebut
Menteri Luar Negeri Finlandia Pekka Haavisto
ditulis dening Harry Johnson

Rusia ora bisa terus nglampahi preian ing Eropa kaya biasane nalika negarane nempuh perang brutal nglawan negara tanggane.

Ngomong ing sela-sela Sidang Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNGA) ing New York City, Menteri Luar Negeri Finlandia Pekka Haavisto ujar manawa Finlandia ora pengin dadi "negara transit" kanggo warga Rusia sing duwe visa Schengen sing ditanggepi dening anggota Uni Eropa liyane- negara.

"Finlandia ora pengin dadi negara transit, malah kanggo sing duwe visa Schengen sing ditanggepi dening negara liya," ujare menteri kasebut, lan nambahake manawa Helsinki saiki lagi nggarap undang-undang anyar sing bakal ngencengi pengunjung saka Federasi Rusia. lalu lintas turis Rusia "ing kontrol."

Kamentrian Luar Negeri Finlandia saiki kerja bareng karo klompok ahli babagan langkah-langkah supaya negara Nordik "matesi lalu lintas iki utawa mungkasi kabeh," ujare Haavisto, nambahake manawa langkah kasebut bisa uga kalebu undang-undang anyar utawa owah-owahan sing wis ana.

Rusia ora bisa nerusake liburan ing Eropa kaya biasane nalika negarane lagi perang, ujare Menteri Finlandia.

Ing kasus apa wae, parlemen nasional "bakal cepet ngatasi," ujare, tanpa nyebutake tanggal tartamtu kanggo owah-owahan potensial.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Finlandia wis duwe mekanisme sing ngidini kanggo nolak visa kanggo Rusia lan nolak mlebu menyang wong sing wis duwe. Awal minggu iki, Helsinki njaluk supaya Brussels ngidini Uni-Eropa negara-negara sing nolak mlebu menyang Rusia kanggo mbatalake visa utawa dilebokake ing dhaptar larangan mlebu Schengen uga, saéngga nyegah wong mlebu blok kasebut liwat wilayah negara anggota liyane.

Uni Eropa nundha perjanjian fasilitasi visa karo Rusia awal wulan iki. Sawetara negara anggota uga mandheg nerbitake visa turis lan bisnis, dene Latvia, Estonia, Lithuania lan Polandia ngumumake bakal nolak mlebu kabeh warga Rusia, sanajan sing duwe visa Schengen sing sah sing ditanggepi dening anggota EU liyane, kanthi nyebutake ancaman keamanan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...