Finland Warta cepet

Finnair Wet Nyewa A320 saka DAT kanggo Musim Panas sing Sibuk

Finnair bakal nyewa pesawat lan kru A320 saka DAT kanggo musim panas sing sibuk. Pesawat kasebut bakal ngoperasikake frekuensi sing dipilih ing rute Finnair antarane Helsinki lan Kopenhagen ing wulan Juni, lan ing rute Finnair antarane Helsinki lan Oulu lan Helsinki lan Lisbon antarane Juli lan Oktober.  

Dek penerbangan lan kru kabin kanggo penerbangan kasebut asale saka DAT, lan penerbangan kasebut duwe konsep layanan Finnair.  

"We are nyepakaké kanggo mangsa panas sibuk, lan persetujuan karo DAT ndhukung target kita kanggo mesthekake operasi stabil lan dipercaya minangka lelungan saiki njupuk munggah", ngandika Ole Orvér, Kepala Komersial, Finnair.  

Pelanggan, sing duwe pesenan ing pesawat ing ngendi operator operasi diganti saka Finnair menyang DAT, bakal entuk pesen babagan owah-owahan kasebut. Yen pelanggan pengin ngganti leladen, dijaluk ngubungi layanan pelanggan Finnair kanggo njaluk pitulung.  

DAT minangka maskapai Denmark, ngoperasikake rute regional ing Denmark, Norwegia, Italia, Jerman lan Finlandia, lan nyedhiyakake layanan charter lan ACMI.  

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar