Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Pelayaran Tujuan Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lokasi preclearance laut AS pisanan dibukak ing Kanada

Lokasi preclearance laut AS pisanan dibukak ing Kanada
Lokasi preclearance laut AS pisanan dibukak ing Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Preclearance, sing mbantu lelungan lan perdagangan kanthi luwih efisien ngliwati tapel wates Kanada-AS, minangka aset utama kanggo loro negara kasebut. lokasi Preclearance wis dilakokno ing bandara Canadian utama kanggo taun, nalika liyane segara lan alur lokasi ing British Columbia duwe US ​​"pre-inspeksi" operasi winates kanggo screening imigrasi. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah wis kerja sama karo Amerika Serikat kanggo ngowahi dadi preclearance.

Menteri Keamanan Umum, Marco Mendicino, lan Menteri Perhubungan, Omar Alghabra, dina iki ngumumake konversi lokasi laut pisanan ing Kanada dadi preclearance, ing Terminal Feri Sistem Lebuhraya Laut Alaska ing Prince Rupert ing British Columbia .

Preclearance AS ing lokasi iki bakal mbantu nguatake lelungan lan perdagangan kanthi njamin layanan sing aman, cepet, lan dipercaya kanggo wong sing lelungan kanthi feri antarane British Columbia lan Alaska.

Pelancong saiki bisa mbusak Bea Cukai lan Perlindhungan Border AS ing Terminal Feri Sistem Highway Marine Alaska ing Prince Rupert, nyebabake tekane luwih cepet lan luwih gampang ing Alaska. Nganti taun 2019, Pangeran Rupert duwe fasilitas pra-pemeriksaan sing luwih winates. Preclearance uga bakal luwih apik ngawula wong Metlakatla First Nation ing British Columbia lan Metlakatla Indian Community ing Alaska, sing gumantung ing layanan ferry.

Kanada lan Amerika Serikat nuduhake tapel wates paling dawa ing donya. Ing 2019 Agreement on Land, Rail, Marine, and Air Transport Preclearance menehi wewenang preclearance sing ditambahi kanggo wong sing seneng lelungan ing fasilitas darat, rel, lan laut ing loro negara, uga ing bandara tambahan. Konversi layanan pra-inspeksi imigrasi sing ana ing Pangeran Rupert dadi fasilitas preclearance minangka conto liyane saka komitmen bareng negara kita kanggo nggampangake lelungan lan nguatake ekonomi kita.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Quotes

"Fasilitas preclearance AS sing mentas diowahi ing Prince Rupert, British Columbia minangka tonggak sejarah utama kanggo loro negara kita, minangka lokasi preclearance laut pisanan ing Kanada. Amarga entuk manfaat sing signifikan saka perspektif ekonomi lan keamanan, pamrentah bakal terus kerja bareng karo mitra Amerika kita kanggo nggedhekake preclearance ing luwih akeh bandara, pelabuhan lan stasiun sepur supaya wong lan barang bisa pindhah luwih lancar ing wates sing dienggo bareng.

- Marco Mendicino, Menteri Keamanan Umum

"Suwene pirang-pirang taun, wong Kanada wis entuk manfaat saka preclearance nalika mabur menyang Amerika Serikat. Saiki, kanggo pisanan, fasilitas laut Kanada, Alaska Marine Highway System Ferry Terminal ing Pangeran Rupert, uga bakal menehi preclearance AS. Kanthi nggampangake transit wong lan barang-barang sing ana ing antarane negara loro, kita luwih ningkatake pertumbuhan ekonomi ing wilayah Pangeran Rupert.

- Omar Alghabra, Menteri Perhubungan

"Formalisasi proses preclearance Customs and Border Protection (CBP) AS ing Pangeran Rupert minangka asil saka upaya multi-taun dening Pemerintah Amerika Serikat, Pemerintah Kanada, lan Negara Bagian Alaska sing bakal ngidini penumpang gampang lelungan antarane Kanada lan Alaska nggunakake Alaska Marine Highway System Ferry Service. Petugas CBP lan Spesialis Pertanian bakal ngolah penumpang ing Pangeran Rupert sadurunge budhal, saéngga nggampangake mlebu sing sah menyang Amerika Serikat. 

- Bruce Murley, Direktur Operasi Lapangan CBP ing San Francisco

Cepet Facts

  • Preclearance minangka proses sing ditindakake dening pejabat wewatesan saka Amerika Serikat nindakake inspeksi imigrasi, bea cukai, lan tetanèn lan syarat liyane ing Kanada sadurunge ngidini obahe barang utawa wong ngliwati tapel wates.
  • Kanada lan Amerika Serikat duwe sejarah operasi preclearance sing sukses, kanthi luwih saka 16 yuta penumpang saben taun wis diresiki kanggo penerbangan menyang Amerika Serikat saka wolung bandara paling gedhe ing Kanada sadurunge pandemi COVID-19.
  • Ing Maret 2015, Kanada lan Amerika Serikat nandatangani perjanjian anyar kanthi irah-irahan Agreement on Land, Rail, Marine and Air Transport Preclearance antarane Pamrentah Kanada lan Pamrentah Amerika Serikat saka Amerika (LRMA), sing minangka prasetya saka Rencana Tindakan Ngluwihi Border 2011. Iki ditrapake ing Agustus 2019.
  • Pamrentah Alaska ngoperasikake layanan feri antarane Ketchikan, Alaska lan Pangeran Rupert, British Columbia, lan nyewa Terminal Feri Sistem Highway Marine Alaska saka Pelabuhan Pangeran Rupert. Fasilitas pra-inspeksi imigrasi iki kanthi historis mbisakake feri kanggo ngangkut kira-kira 7,000 penumpang lan 4,500 kendaraan ngliwati tapel wates saben taun.

Miturut laporan Dampak Ekonomi 2021 Otoritas Pelabuhan Pangeran Rupert, Pelabuhan kasebut nyumbang kanthi signifikan kanggo ekonomi lokal, regional, lan nasional, langsung ndhukung 3,700 pakaryan lan udakara $360 yuta gaji saben taun. Iki uga minangka pelabuhan paling gedhe nomer telu ing Kanada kanthi nilai perdagangan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...