Indonesia Warta cepet

Hotel of The Year 2021 Surabaya

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Four Points by Sheraton Surabaya, Pakuwon Indah wis diklaim minangka "Hotel of The Year 2021" kanggo APEC Marriott International for Select Brand, sing diumumake sajrone APEC Marriott GM Summit 2022 ing Bangkok, Thailand.

"Kita ngasorake lan ngajeni nampa penghargaan iki nalika diluncurake ing taun kapindho minangka salah sawijining hotel paling anyar ing Surabaya, Indonesia, nanging nalika iku, ora becik kanggo bukaan hotel. Tantangan pertama kita yaiku jaman pandemi global. Nalika wong liya kudu ngowahi rutinitas lawas, mula wis dadi rutinitas kita wiwit wiwitan. Pola pikir ketekunan, inovatif, lan njaga keunggulan layanan wis ditanam saben dina kanggo mitra. Mesthine ora kerja sewengi, nanging iki sing nuntun kita menyang papan saiki, ”ujare Alamsyah Jo, General Manager Komplek dening Four Points by Sheraton Surabaya, Pakuwon Indah lan Westin Surabaya.

Sawise akeh fasilitas anyar sing hotel wis kurban, akeh wong teka munggah ing saindhenging tantangan lan watesan. Alamsyah Jo nambahake, "Ing awal taun 2021, kita weruh akeh permintaan kanggo nginep kulawarga ing kutha. Dipicu kanthi nawakake pengalaman tamu sing unik nanging ora rumit, tim kasebut duwe ide kanggo ndandani kamar kompak sing kurang dikarepake dadi 6 kamar bertema bocah-bocah, khusus kanggo kulawarga. Inisiatif iki dadi sing pisanan ing Surabaya, lan entuk semangat sing luar biasa saka tamu kulawarga. Ditawakake ing 6 tema Zoo Safari, Under the Sea, Dino Land, Kid Heroes, Space Star lan Candy Land, kamar 55sqm iki dilengkapi lawang nyambungake sing misahake wong tuwa lan area bocah sing wiyar, dilengkapi dolanan lan hiburan ing kamar, fasilitas bocah ngarang lan menu bocah sing dikurasi koki. Kaya sing dikarepake, iki dadi salah sawijining kamar sing paling disenengi Four Points by Sheraton Surabaya, Pakuwon Indah, dibuktekake kanthi nyumbang 600 RN lan USD 62,690 minangka penghasilan tambahan kanggo hotel ing taun 2021.

Kanggo bagean F&B, dheweke uga ngowahi area ruang terbuka sing ora digunakake kanthi uga nyetel peraturan pemerintah, kanggo mbukak papan panedhaan terbuka sing diarani 'MonSoon Alfresco Dining'. Panggonan iki uga dadi favorit anyar kutha amarga lokasine dumunung ing antarane area payon Pakuwon Mall, lungguh ing sangisore lampu bangunan, lan kanthi panorama sing luwih apik saka area panedhaan - cakrawala kutha Surabaya Kulon. MonSoon nawakake 'Sunset BBQ Buffet Dinner' lan Four Points' 'Best Brews' signature, nyediakake omben-omben sing enak kanggo ngiringi para tamu ing wayah sore sing santai.

Bebarengan karo inovasi terobosan liyane lan aktivasi kreatif ing hotel, Four Points by Sheraton Surabaya, Pakuwon Indah tim saka kabeh tingkat uga nyedhiyakake keunggulan layanan kanggo wong-wong sing tetep, sing dibuktekake kanthi asil konsisten ing skor guestVoice ing 82.2 dening YTD 2021 sing munggah +8 poin saka 74.2 YTD 2020. Layanan Staf GuestVoice malah ditingkat 4 saka 79 Four Points merek ing Asia Pasifik.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kajaba iku, Four Points by Sheraton Surabaya, Pakuwon Indah uga wis dianugerahi 'Indonesia's Leading 4-Star Hotel Award' dening Indonesia Travel and Tourism Board Awards lan 'Best of the Best' Traveler's Choice Award dening TripAdvisor.

"Dheweke dijenengi 'Hotel of The Year 2021' dening APEC Marriott International dadi puncak ing taun iki lan mesthi bakal menehi motivasi marang kabeh tim supaya bisa njaga keunggulan layanan, saben dinane," ujare Alamsyah Jo ing penutup.

About Four Points dening Sheraton

Ing Four Points, lelungan wis reinvented, lan tamu bisa nemokake gaya langgeng lan comfort padha looking for karo layanan asli lan kabeh sing paling penting, kabeh sak donya. Hotel Four Points bisa mapan ing pusat kutha gedhe, ing bandara, cedhak pantai, lan ing pinggiran kutha. Saben hotel nawakake panggonan menowo karo raos asli saka lokal lan loropaken, layanan asli ngendi tamu bisa ngendhokke lan ngendhokke , nonton olahraga lokal, lan seneng program Best Brew merek. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak online lan tetep nyambung menyang Four Points ing Facebook. Four Points bangga melu Marriott Bonvoy, jeneng anyar program perjalanan Marriott, ngganti Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, lan Starwood Preferred Guest® (SPG). Program nawakake anggota portofolio mirunggan saka merek global, pengalaman ing Marriott Bonvoy Moments lan keuntungan unparalleled, kalebu TCTerms entuk menyang free hotel Tetep lan bengi menyang pangenalan status Elite.

Kanggo ndhaftar gratis utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan program, bukak MarriottBonvoy.com.

Babagan Marriott International:

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) adhedhasar ing Bethesda, Maryland, Amerika Serikat, lan nyakup portofolio luwih saka 7,500 properti ing sangisore 30 merek terkemuka ing 132 negara lan wilayah. Marriott makaryakke lan waralaba hotel lan lisensi resort kepemilikan vacation ing donya. Perusahaan nawakake Marriott Bonvoy™, program perjalanan sing dianugerahi dhuwur. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web kita ing www.marriott.com, lan kanggo warta perusahaan paling anyar, bukak www.marriottnewscenter.com. Kajaba iku, nyambung karo kita ing Facebook lan @MarriottIntl ​​ing Twitter lan Instagram. www.marriott.com

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...