Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Guam Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Guam nampani penerbangan bali saka Jepang

gambar duweni Biro Pengunjung Guam

Biro Pengunjung Guam ngumumake manawa Guam nampani bali penerbangan saka Jepang saka rong maskapai penerbangan utama ing pulo kasebut ing wulan iki.

Rute United & JAL diterusake

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake manawa Guam nampani penerbangan bali saka Jepang saka rong maskapai penerbangan utama ing pulo kasebut ing wulan iki.



United ngluncurake maneh rute Nagoya, Fukuoka


United Airlines ngumumake layanan nonstop antarane Nagoya-Guam lan Fukuoka-Guam diluncurake maneh ing wulan Agustus. Layanan Nagoya-Guam dibukak maneh tanggal 1 Agustus kanthi 39 penumpang ditampa ing Bandara Internasional AB Won Pat, Guam. Penerbangan Fukuoka-Guam pisanan teka sore iki, nggawa 42 penumpang menyang pulo kasebut.

United uga nyatakake yen operator kutha asal Guam bakal nambah penerbangan antarane Guam lan Tokyo/Narita, Jepang dadi 21 penerbangan saben minggu ing wulan Agustus. Maskapai iki uga ngenalake maneh layanan Osaka/Kansai (KIX), Jepang menyang Guam tanggal 1 Juli. Kanthi tambahan rute Nagoya lan Fukuoka, United bakal duwe 28 penerbangan saben minggu antarane Jepang lan Guam.



JAL nerusake layanan Narita


Japan Airlines (JAL) nerusake layanan langsung antarane Tokyo/Narita lan Guam kanggo sasi Agustus lan September. Penerbangan perdana teka sore iki nggawa 78 penumpang menyang pulo kasebut. Iki minangka pisanan JAL ngoperasikake rute iki wiwit wiwitan pandemik COVID-19.

"We are bungah kanggo diluncurake maneh layanan langsung saka Nagoya lan Fukuoka ing sasi iki lan matur nuwun marang United kanggo terus komitmen kanggo Guam minangka maskapai kutha kelairan kita," ujare Direktur Pemasaran Global GVB Nadine Leon Guerrero. "GVB uga matur nuwun marang Japan Airlines kanggo nerusake penerbangan langsung saka Narita lan dadi panyengkuyung kuat industri pariwisata kita. Sugeng rawuh kabeh pengunjung ing swarga pulo kita lan ngarep-arep supaya bisa nyebarake manawa Guam siap nuduhake keramahan lan budaya kita karo kabeh.

Pariwisata Guam

industri pariwisata Guam dianggep minangka kontributor ekonomi paling dhuwur kanggo ekonomi, nyedhiyakake luwih saka 21,000 proyek ing komunitas lokal, yaiku sapratelune tenaga kerja Guam. Uga ngasilake US $ 260 yuta ing revenue pemerintah. Kajaba iku, program lan kegiatan uga ndhukung durasi lan kesadaran masyarakat lokal babagan pentinge pariwisata.

Visi Biro Pengunjung Guam yaiku supaya Guam dadi tujuan resort kelas donya, tingkat pertama pilihan, nawakake swarga pulo AS kanthi pemandangan segara sing nggumunake kanggo jutaan pengunjung bisnis lan luang saka saindenging wilayah kanthi akomodasi lan aktivitas wiwit saka regane Kemewahan bintang 5 - kabeh ana ing lingkungan sing aman, resik, lan ramah kulawarga ing tengah-tengah budaya unik 4,000 taun.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...