Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Guam Japan Pariwisata

Guam nampani tur perdagangan fam pisanan saka Jepang wiwit 2019

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake yen perusahaan anggota nirlaba publik bakal dadi tuan rumah tur familiarization perdagangan pisanan saka Jepang wiwit 2019. Tur kasebut bakal diwiwiti saka 13-16 Juni 2022, lan bakal nggawa kira-kira 50 agen perjalanan, media, lan partner perdagangan travel liyane menyang pulo ing ndhukung efforts Recovery pasar GVB kang. Tur fam ditindakake kanthi kerjasama karo United Airlines lan Japan Guam Travel Association (JGTA) minangka bagéan saka GoGo! Kampanye Guam, sing uga mengeti ulang tahun kaping 55 nalika penerbangan langsung pertama saka Jepang menyang Guam teka tanggal 1 Mei 1967.

"We are bangga kanggo welcome bali kita travel partners saka Jepang kanggo mbesuk familiarization tur. Kehadirane penting kanggo upaya pemulihan kanggo nambah permintaan ing pasar Jepang, "ujare Presiden lan CEO Carl TC Gutierrez. "Kita yakin grup sing ngunjungi bakal mbantu kita kanthi yakin nuduhake Destination Guam minangka swarga sing aman, resik, lan nyenengake."

Pameran dagang schedule

Sanajan Guam ora mbutuhake wong liya kanggo karantina, kabeh pengunjung internasional isih kudu nuduhake bukti wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19 lan nuduhake asil tes COVID-19 sing negatif sadurunge teka kaya sing dikandhakake Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit. Pengunjung Jepang uga kudu nuduhake bukti tes PCR negatif sadurunge bali menyang Jepang.

Kamentrian Luar Negeri Jepang wis nurunake risiko kesehatan COVID-19 menyang Level 1 kanggo 36 negara lan wilayah, kalebu Guam lan Amerika Serikat tanggal 26 Mei. 20,000 turis manca mlebu negara liwat paket wisata ketat wiwit 10 Juni.

Penerbangan liyane menyang Guam

Kanthi upaya pemulihan, United Airlines nambah frekuensi penerbangan saben dina saka Narita menyang Guam dadi 11 kaping saben minggu, nambah penerbangan saben dina Setu lan Minggu lan rong penerbangan esuk saben minggu. United Airlines uga bakal ngenalake maneh layanan Osaka, Jepang menyang Guam wiwit tanggal 1 Juli kanggo nyukupi panjaluk lelungan musim panas menyang Guam. Penerbangan kaping telu saben minggu dijadwalake dina Rebo, Jum'at, lan Minggu.

Japan Airlines uga ngumumake bakal nerusake layanan Guam ing wulan Agustus. T'way, lan Jeju Air diantisipasi bakal miwiti maneh layanan Jepang menyang Guam ing musim panas iki

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...