Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Guam Industri Hospitality music News Pariwisata News Wire Plancongan

Guam Philharmonic Foundation Inc. njupuk Håfa Adai Pledge

gambar duweni Biro Pengunjung Guam

Yayasan nuduhake rasa tresna marang Guam kanthi cara Håfa Adai – kanthi ikrar dhasar program branding komunitas lokal Biro Pengunjung Guam.

Biro Pengunjung Guam (GVB) wis ngumumake yen Guam Philharmonic Foundation, Incorporated (GPF) wis njupuk Håfa Adai Pledge (HAP) sore iki ing Tumon Sands Plaza.

"Nggabungake Sumpah Håfa Adai minangka cara kita ngurmati wong pribumi ing negara kasebut. Akeh kita pindhah menyang pulo kasebut, nanging ora preduli saka ngendi asale, nuduhake semangat Håfa Adai nuduhake rasa hormat lan katresnan kita marang Guam, "ujare Presiden & Ketua Dewan GPF Maximo Ronquillo, Jr.

"We welcome the Guam Philharmonic Foundation Inc. menyang Håfa Adai Pledge familia, uga para pemain, kru, lan orkestra produksi Miss Saigon lan Vietnam Veterans of America Bab 668," ujare Direktur Pengembangan Destinasi GVB Dee Hernandez.

"Program ikrar Håfa Adai yaiku babagan nggawe komitmen sing luwih jero lan njupuk tanggung jawab luwih akeh kanggo nuduhake nilai-nilai inti budaya Guam ing praktik saben dinane."

"Kita ngarep-arep bisa ndeleng Miss Saigon ing wulan September lan ngarep-arep kabeh sing melu musik iki ngilangi sikil!"

Penandatanganan HAP pisanan ing taun 2022 dipungkasi kanthi menehi penghargaan marang GPF lan Vietnam Veterans of America Bab 668 amarga menang kaping telu ing Dina Pembebasan Guam kaping 78 "People's Choice Award" ing kategori float komunitas.

Kanggo ngurmati ulang taun kaping 5, GPF kanthi kolaborasi karo World Theatre Productions bakal ngrayakake rong proyek Saigon. Sing pertama yaiku pameran kamanungsan gratis sing bakal ditindakake nganti 15 September ing Tumon Sands Plaza kanthi judhul - Ngelingi Saigon: Saka Vietnam nganti Guam. Acara kapindho yaiku Tony Award-menang, musik sing diakoni sacara kritis, Miss Saigon, saka September 2-5, 2022 ing Universitas Guam Calvo Field House. Musikal kasebut minangka adaptasi modern saka opera Madame Butterfly Puccini babagan crita katresnan tragis ing Vietnam ing mangsa gugur Saigon ing April 1975. Tiket kasedhiya ing misssaigonguam.com. GVB minangka pendukung bangga produksi Miss Saigon.

Babagan Guam Philharmonic Foundation Inc.


The Guam Philharmonic Foundation, Incorporated. (GPF) didegaké ing Juni 2017. Misi organisasi nirlaba yaiku dadi pimpinan ing pendidikan musik lan seni kanggo para pemuda lan wong diwasa ing saindhenging Guam lan Mikronesia lan menehi pilihan pemrograman lan repertoar inovatif sing nampilake seniman lokal lan internasional sing diakoni.

Babagan Sumpah Håfa Adai

Ikrar Håfa Adai minangka pondasi saka Biro Pengunjung Guamprogram branding komunitas lokal. Program Ikrar Håfa Adai tansaya mundhak kanthi jumlah peserta uga isi ikrar individu wiwit diwiwiti ing taun 2009. Luwih saka 940 bisnis swasta, lembaga pemerintah, organisasi nirlaba, organisasi, lan bocah-bocah sekolah lokal wis janji, sing makili luwih saka 44,000 individu lokal lan luar negeri.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...