Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines negara | wilayah India Ukraine

New Hans Airways siyap-siyap kanggo penerbangan jarak adoh menyang India

Hans Airways, maskapai penerbangan jarak jauh paling anyar ing Inggris, seneng bisa narik klompok Kru Kabin sing duwe pengalaman lan macem-macem minangka duta ngarep ngarep sing ngurus penumpang ing penerbangan jarak jauh sing direncanakake antarane Inggris lan India. 

 Klompok kapindho kru kabin anyar miwiti latihan ing pesawat Airbus A330 ing Birmingham minggu kepungkur, diawasi dening Neeru Prabhakar, Kepala Keamanan lan Layanan Kabin ing maskapai kasebut. Neeru gabung karo Hans Airways musim semi iki sawise karir 30 taun ing British Airways lan wis aktif mbantu operator wiwitan karo latihan kru. Dheweke lan COO Nathan Burkitt kerja bareng karo The Resource Group sing mbantu ngenali calon sing cocog.

Klompok pisanan saka sangang kru kabin kasil ngrampungake latihan ing Birmingham ing pungkasan April kalebu latihan safety praktis ing EDM Aviation Training Academy ing Manchester. 

Donantoniou, sing karir mabur diwiwiti karo British Caledonian, liwat Dan-Air, Gill Air, Airtours, Thomas Cook, lan Flybe, lan pungkasan Stobart Air, mabur ing kontrak ACMI kanggo maskapai warisan Eropah, looking nerusake kanggo layanan wiwit saka Birmingham. Bandara.

"Aku krungu babagan Hans Airways, model maskapai komunitas lan program tanggung jawab sosial, lan nemtokake manawa iki kanggo aku," ujare. Katrina uga antusias gabung karo Hans Airways lan mlebu ing pesawat ing wiwitan perjalanan sawise karir mabur dawa karo Excel Airways, Flybe, Virgin, lan Norwegia.  

Michael lan Benny bali menyang penerbangan komersial kanggo gabung karo Hans Airways sing sadurunge kerja karo panyedhiya charter penerbangan bisnis OryxJet. Dheweke gabung karo James, sing duwe pengalaman akeh ing pesawat sempit lan lebar karo PrivatAir berbasis Swiss. Aktivitas mabur kalebu seri charter reguler kanggo Lufthansa Frankfurt menyang Pune, India.  

James lan kanca-kanca anyar ngarep-arep ngirim layanan kabin teladan sing nggambarake visi CEO Hans Airways Satnam Saini kanggo menehi penumpang pengalaman sing ora bisa dilalekake minangka 'tamu' sing dihormati, kanthi konsisten, saben mabur karo kita.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...