Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Hormel® Ngluncurake Cabe Berbasis Tanduran karo Kacang Buncis

ditulis dening editor

Konsumen sing kepengin weruh tetuwuhan lan kepengin nambahake cabe ing dhaharan bisa uga katon ora luwih saka merek cabe No. 1 ing Amerika.* Produsen cabe Hormel® wis ngumumake inovasi paling anyar - cabe adhedhasar tanduran Hormel® karo kacang, produk sing janji bakal mréntahaké kanggo penyayang tanduran lan pecandu cabe.

Dikempalken karo 22 gram protein nabati saben kaleng, cabe Hormel® kanthi kacang buncis bebas susu, bebas endhog, bebas gluten lan bebas BPA, lan ora ngandhut rasa buatan.

"Kanthi kategori tanduran sing tuwuh kanthi tikel kaping pindho tingkat panganan sakabèhé lan kasunyatan manawa kira-kira rong pertiga konsumen sing kepengin weruh tanduran kepengin banget kanggo cabe kaleng adhedhasar tanduran, kita pengin menehi solusi sing trep lan enak. Saiki, konsumen sing kepengin weruh tanduran lan duwe komitmen tanduran bisa seneng karo merek cabe nomer 1 ing Amerika," ujare Sarah Johnson, manajer merek senior Hormel® chili. "Cili sing adhedhasar tanduran Hormel® karo kacang buncis, digawe saka protein nabati bertekstur lan crumble adhedhasar kedhele, menehi rasa, tekstur lan penampilan sing dikarepake para konsumen setia."

Hormel® tanduran basis cabe karo kacang buncis kasedhiya ing Amazon (MSRP $2.07 – $2.60 saben kaleng) karo liyane pengecer teka rauh. Kanggo inspirasi resep, bukak www.hormel.com/Brands/HormelChili. Tindakake saluran media sosial Hormel® chili @hormelchili ing Instagram, Facebook, lan Twitter. 

*Adhedhasar data IRI 52 minggu paling anyar.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...