Hotel & Resor Warta cepet Spanyol

Hotel bintang 5 Madrid milih wakil anyar

Dina iki, agensi PR, CIIC PR, ngumumake kemitraan karo The Principal Madrid Hotel bintang lima, dening Único Hotels.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Hotel Principal Madrid dibukak ing taun 2015 minangka properti bintang 5 pisanan ing Gran Via Madrid. Kanthi Hospitality unmatched lan lokasi Perdana, tamu nemu keanggunan lan kemewahan kutha ing kabeh kamulyan sawijining, mung sawetara langkah adoh saka luang, dining lan blanja wis kurban.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...