Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Warta cepet Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA

Hilton Hotels saiki bisa mandhiri: Kasus Santa Barbara

Koleksi Tapestry dening Hilton minangka portofolio luwih saka 80 hotel asli sing nawakake tamu gaya unik lan kepribadian sing sregep.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Hotel Leta sing apik banget ing pantai ing Santa Barbara saiki dadi Tapestry Collection dening hotel Hilton. Awal taun iki, AWH Partners tuku properti kasebut karo Spire Hospitality minangka perusahaan manajemen anyar.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...