Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India News wong Lelungan Rel tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

India mbatalake atusan sepur penumpang kanggo mindhah batu bara ekstra

India mbatalake atusan sepur penumpang kanggo mindhah batu bara ekstra
India mbatalake atusan sepur penumpang kanggo mindhah batu bara ekstra
ditulis dening Harry Johnson

Nalika India berjuang kanggo ngatasi krisis listrik paling parah sajrone pirang-pirang taun, perusahaan pertambangan lan penyulingan batu bara sing diduweni pemerintah. Batu Bara India, kang akun kanggo 80 persen saka output batu bara negara kang, tambah produksi dening 27.2 persen ing April, ing Federal mentri batu bara ngandika.

Batubara nyakup meh 75 persen pembangkit listrik lan pembangkit listrik India luwih saka telung perempat saka luwih saka siji milyar ton konsumsi batu bara taunan.

Miturut pejabat pemerintah, paningkatan produksi kasebut nyebabake pembatalan ratusan sepur penumpang kanggo mbebasake rel sepur kanggo mindhah batu bara.

"Pamrentah mutusake kanggo mbatalake ... sepur penumpang supaya prioritas gerakan rake batu bara [sepur] ing saindenging negara kanggo ngatasi kekurangan input penting ing pembangkit listrik termal," ujare pamrentah.

India ndesek negarane supaya nambah impor batu bara sajrone telung taun sabanjure kanggo mbangun inventaris lan nyukupi permintaan, sing negesake keruwetan krisis kasebut.

Persediaan batu bara ana ing tingkat paling murah sadurunge musim panas paling sethithik sangang taun lan panjaluk listrik katon mundhak paling cepet sajrone meh patang puluh taun.

Federal-mlaku-mlaku Indian Railways ngumumake yen wis mbatalake 753 layanan sepur penumpang nganti saiki.

Ora njlentrehake babagan suwene layanan sepur bakal dibatalake utawa kepiye para komuter bakal ngatur tanpa kasebut.

Miturut Indian Railways, ana 427 sepur karo batu bara ing dina Kamis, sing luwih dhuwur tinimbang komitmen 415 sepur saben dina rata-rata, nanging isih luwih murah tinimbang syarat 453 saben dina.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...