Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya Tujuan Israel News USA WTN

Israel, Tanah Cipta Gabung World Tourism Network

World tourism Network
ditulis dening Juergen T Steinmetz

World Tourism Network dina iki ngandika Shalom lan Welcome to Israel Kamentrian Pariwisata.

Diwakili dening direktur Pemerintah Israel Kamentrian Pariwisata ing konsulat ing Los Angeles, Dina Orenbach nerangake.

Kementerian Pariwisata Israel (IMOT) minangka dewan pariwisata pemerintah Israel.

Misi kanggo promosi, merek lan lelungan pasar menyang Israel liwat macem-macem saluran. Wis limang kantor regional ing saindhenging Amerika Utara. Saliyane iklan, kegiatan kantor wisata kalebu hubungan media, pemasaran, lan dhukungan kanggo operator tur lan konsultan perjalanan, maskapai penerbangan, lan mitra perjalanan liyane.

IMOT melu pameran dagang lan konferensi umum lan nawakake akeh kesempatan kanggo industri lelungan sinau, spesialisasi lan nggampangake cara nawakake tujuan sing apik iki kanggo para klien.

Dr Peter Tarlow, presiden The World Tourism Network ngandika, kang bangga mbewarakke sing Menteri Pariwisata Israel wis gabung karo pasukan WTN kanggo nggawa industri pariwisata menyang tingkat anyar.

Tarlow minangka pakar safety lan keamanan lelungan lan pariwisata sing diakoni sacara global. Dheweke uga Rabi lan Chaplain kanggo College Station, departemen Polisi Texas.

"Taun iki Israel wis dipilih dening lembaga sertifikasi sing unggul minangka salah sawijining bintang industri pariwisata sing mencorong. Ing sambutan Israel ing WTN, Tarlow nyatakake yen Israel nawakake pengunjung kabeh saka sawetara opsi panedhaan paling apik ing planet kanggo ewu taun sajarah. “

"Israil duwe kabeh. Situs Kitab Suci kanggo kutha modern, saka pengalaman farm bebarengan Kibbutz kanggo pesisir gedhe lan pengalaman budaya canggih kutha-kutha gedhe. Kuwi negara ngendi Alkitab urip, lan pengunjung teka saka sak ndonya.”

The World Tourism Network makili bisnis cilik lan menengah kanthi anggota ing 128 negara.

The World Tourism Network ngenali sing partisipasi Israel ndadekake ora mung ing WTN luwih kuwat nanging dadi dorongan kanggo tujuan wisata liyane ing saindenging jagad kanggo gabung.

Kanggo informasi luwih lengkap, kalebu opsi anggota, bukak www.wtn.dolan

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...