Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality Japan News Mbangun maneh Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending Maneka Warta

Jepang duwe paspor paling kuat ing jagad pasca pandemi

Jepang duwe paspor paling kuat ing jagad pasca pandemi
Jepang duwe paspor paling kuat ing jagad pasca pandemi
ditulis dening Harry Johnson

Pemegang paspor Jepang kanthi teoritis bisa ngakses rekor 193 tujuan ing saindenging jagad kasebut tanpa visa

  • Resume lelungan internasional biasa ora dadi harapan sing abstrak
  • Negara ing saindenging jagad kanthi pilihan wiwit mbukak watese kanggo pengunjung internasional
  • Singapura tetep ing urutan nomer loro, kanthi skor gratis / visa nalika tekan 2

Amarga peluncuran program vaksinasi nglumpukake momentum ing negara-negara tartamtu, resume lelungan internasional kanthi rutin ora dadi harapan sing abstrak. Asil paling anyar saka Indeks Paspor Henley - rangking asli kabeh paspor jagad miturut jumlah tujuan sing bisa diakses para pemilik tanpa visa sadurunge - menehi wawasan eksklusif babagan tampilan kebebasan pasca pandemi kaya negara ing saindenging jagad. kanthi pilihan miwiti mbukak watese kanggo pengunjung internasional.

Tanpa ngetrapake watesan perjalanan COVID-19 kanthi sementara lan terus berkembang, Jepang tetep nyekel nomer siji ing indeks kasebut - sing adhedhasar data eksklusif saka International Air Transport Association (IATA) - kanthi pemegang paspor Jepang kanthi teoritis bisa ngakses rekor 193 tujuan ing saindenging jagad kasebut tanpa visa. Singapura tetep ing urutan nomer loro, kanthi skor gratis / visa tekan tekan taun 2, dene Jerman lan Korea Selatan maneh nuduhake posisi kaping telu, nomer siji uga bisa mlebu 192 tujuan.

Kaya umume sejarah 16 taun indeks, mayoritas 10 papan paling dhuwur sing dikepengini negara-negara UE. Ing UK lan USA, kalorone terus ngadhepi kekuwatan paspor sing saya erosi wiwit nyekel papan paling dhuwur ing 2014, saiki dadi papan nomer 7, kanthi skor bebas visa / visa nalika tekan 187.

Asil paling anyar nuduhake manawa kesenjangan kebebasan lelungan saiki paling gedhe wiwit indeks diwiwiti ing taun 2006, kanthi pemegang paspor Jepang bisa ngakses 167 tujuan luwih akeh tinimbang warga negara Afghanistan, sing mung bisa ngunjungi 26 tujuan ing saindenging jagad tanpa entuk visa sadurunge .

China lan UAE munggah rangking global

Sanajan ana gerakan sithik banget ing Indeks Paspor Henley sajrone limang kuartal kepungkur wiwit pecah COVID-19, mundur sawetara langkah nuduhake sawetara dinamika sing menarik sajrone dasawarsa kepungkur. Q2 2021 weruh China mlebu pendaki paling gedhe ing dasawarsa kepungkur kanggo pisanan. China wis munggah 22 papan ing rangking wiwit taun 2011, saka posisi kaping 90 kanthi skor bebas visa / visa nalika tekan mung 40 nganti posisi 68 ^ kanthi skor 77.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...