Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya Jerman Japan News

Jerman tresna Jepang - lan nuduhake ing Duesseldorf

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kutha Jerman Düsseldorf ora mung dikenal kanggo Karnaval, kanggo bar paling dawa ing donya, nanging uga kanggo kekancan karo Jepang Sawise rong taun break promenade kali ing Duesseldorf ing kali Rina ngrayakake kekancan antarane Jerman lan Jepang. .

Kanggo dekade Duesseldorf wis komunitas ex-pat gedhe Jepang lan perdagangan aktif lan ijol-ijolan budaya minangka norma 600,000 pengunjung ngalami festival tentrem tanpa kedadean lan ngrayakake budaya Jepang karo masyarakat Jepang.

Luwih saka 50 informasi lan tenda aksi dikhususake kanggo aspek tradisional lan modern budaya Jepang - saka Aikido nganti Cosplay.

Item program musik kayata konser dening grup drum "Miyabi & Lion" lan kinerja sing nyenengake saka sensasi J-Pop "Charan-Po-Rantan karo Kankan Balkan" nyenengake para penonton ing panggung utama lan ngowahi Burgplatz dadi zona pesta. .

Taun iki, kembang api Jepang ing pungkasan dianakake kanthi motto "Bersama-sama untuk Perdamaian dan Persahabatan".

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...