Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Johnny Depp - Amber Heard nyoba fitnah ing Pengadilan TV

ditulis dening editor

TV Pengadilan, jaringan multi-platform gratis sing dikhususake kanggo urip, jangkoan gavel-to-gavel, laporan hukum sing jero lan analisis ahli babagan uji coba sing paling penting lan menarik ing negara, bakal kerja bareng karo pejabat pengadilan lokal minangka panyedhiya feed blumbang kanggo gugatan fitnah sing akeh dibahas nglibatake Johnny Depp lan Amber Heard.             

Kamera TV Pengadilan bakal nyedhiyakake pamirsa sing ora dihalangi lan ora bias ndeleng proses kasebut. Depp nuntut Heard kanggo libel sawise dheweke nerbitake opini sing disalahake pengacara aktor kasebut nuduhake dheweke dilecehke dening Depp nalika pasangan kasebut nikah. Kasus kasebut dijadwalake diwiwiti tanggal 11 April ing Virginia.

"Kasus pengadilan sing dhuwur banget kaya iki asring nggawe rame, lan bisa dadi angel kanggo pamirsa ngilangi gangguan kasebut supaya bisa ngerteni fakta sing jelas, nanging ing kana kita mlebu," ujare Ethan. Nelson, Penjabat Kepala Pengadilan TV. "Antarane feed kamera langsung saka ruang sidang lan barisan bakat kelas siji kita, TV Pengadilan bakal dadi sumber sejatine perspektif sidhang sing ora bias lan mudhun ing tengah-tengah nalika mbukak."

Tim on-air Court TV - kanthi jurnalisme lan latar mburi hukum sing ekstensif - kalebu jangkar Vinnie Politan, Julie Grant, Michael Ayala, Ted Rowlands lan Ashley Willcott, bebarengan karo koresponden Julia Jenaé, Chanley Painter lan Joy Lim Nakrin. Dheweke asring digabung karo pengacara paling padhang ing negara, penyidik ​​​​lan ahli sing paling berpengalaman sing menehi wawasan hukum, pendapat, diskusi lan debat.

Pengadilan TV sadurunge wis mimpin daya kanggo akses media lan dadi feed blumbang nalika nyediakake ekstensif ing jangkoan lemah kanggo kasus legal milestone anyar kalebu sing nglibatno Derek Chauvin, Kim Potter lan wong telu didakwo saka matèni Ahmaud Arbery.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...