Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pernyataan Pers Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

South East Asia Hotel Investors' Summit dibukak ing Bangkok kanggo ngrekam nomer

KP Ho, Pendhiri lan Ketua Eksekutif ing Banyan Tree ngobrol karo Simon Allison saka Hoftel ing SEAHIS 2022 - gambar duweni AJWood

SEAHIS 2022 dibukak dina iki kanthi rekor rawuh lan sponsor rekaman kanthi luwih saka 100 pamicara lan 40% peserta minangka pemilik hotel utawa wakil.

SEAHIS 2022 dibukak dina iki kanthi rekor kehadiran lan rekor sponsor. Kanthi luwih saka 100 pamicara lan 40% pamiarso minangka pamilik hotel utawa wakil pemilik, konferensi kasebut nduweni fokus laser sing cetha babagan topik lan pitakonan sing bakal ditakoni para pemilik hotel.

Simon Allison, Ketua lan CEO Hoftel Asia Ltd, ngandika langsung saka Summit ngandika, "Kanthi rekor 280 pamiarso saka kualitas dhuwur delegasi, kita duwe support apik saka industri karo nomer cathetan saka sponsor kiro-kiro saka pemilik kanggo operator. pengacara lan konsultan. Spektrum sing amba banget kita wis bisa nggayuh acara regional sing sejatine.

"Temenan wilayah kasebut isih mbukak lan isih ana ati-ati babagan biaya, kesulitan rekrutmen, rega energi lan krisis geopolitik ing latar mburi. Saiki katon apik nanging ana sawetara mega ing cakrawala."

Ngomentari masa depan, Allison ngandika:

"Aku rumangsa bisa bali menyang tingkat pra-Covid sajrone setaun, nanging kita tetep ngawasi kahanan Rusia-Ukraina lan rega minyak."

KTT investasi hotel terkemuka ing wilayah kasebut bakal ditindakake tanggal 27 lan 28 Juni ing Westin Grande Sukhumvit Bangkok. ing Thailand, ndeleng jagad pasca-Covid kanggo sektor perhotelan lan para investor.

KTT 2022 nglumpukake pamilik hotel, operator lan panyedhiya layanan saka tengen wilayah.

SEAHIS nampilake peserta industri terkemuka, KP Ho, Pendhiri lan Ketua Eksekutif ing Banyan Tree, Rajeev Menon, Presiden - Asia Pasifik Marriott, Craig Bond, MD saka La Vie Hotels, Christophe Piffaretti, Chief Development Officer ing Kempinski, Katerina Giannouka, Presiden, Asia Pacific at Radisson, Gerald Lee, CEO of the Far East REIT managers and Shunsuke Yamamoto, Managing Director of Fortress Investment Group, Suchad Chiaranussati, CEO of SC Capital, Dillip Rajakarier, CEO of Minor International, Stephan Vanden Auweele, CEO of Asset World Corporation (TCC).

Kanggo informasi luwih lengkap, please klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...