Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Warta Paling Anyar

Warta Wisata

'Pariwisata transplantasi' mbela perjalanan

(eTN) - Pasien ginjel sing kesah menyang Filipina kanggo golek donor langsung mbela keputusan dadi "turis transplantasi" sing diarani. Bapak nomer loro Mark Schofield, 44, saka Porthcawl, diikuti karo tim Minggu Minggu Wales Wales ing perjalanan. Mantan juara selancar Eropa kasebut ujar manawa kekurangan donatur organ Inggris meksa dheweke nyoba tuku ginjel anyar ing luar negeri.

Waca liyane
Warta Wisata

Turis Irlandia Mabuk Nuju Toko, Turu ing sofa

(eTN) - Turis Irlandia sing mabuk ditemokake lagi turu ing sofa ing toko furnitur ing resor Bulgaria Bansko tanggal 1 Desember, bengi sadurunge, wong kasebut mlebu toko kanthi ngrusak salah sawijining windows lan turu sofa, mediapool.bg jarene. Dina Setu esuk, pemilik toko ngelingake polisi lokal sawise nemokake jendhela sing rusak.

Waca liyane
Warta Wisata

Marriott bisa uga tuwuh ing Hawaii

(TVLW) - Salah sawijining tugas Debbie Marriott Harrison dadi wakil presiden senior urusan pemerintah kanggo Marriott International yaiku nglobi pamrentah supaya ora gampang lelungan menyang AS saka macem-macem negara liyane.

Waca liyane