Kamentrian Pariwisata Saudi Intensake Pemeriksaan Sadurunge Kaji

Logo Kementerian Pariwisata Saudi - gambar duweni SPA
gambar duweni saka SPA
ditulis dening Linda Hohnholz

Kamentrian Pariwisata Arab Saudi wis nggedhekake tur fasilitas perhotelan ing Ibu Kota Suci bebarengan karo wiwitan musim haji kanggo njamin pangiriman layanan sing paling apik kanggo para jamaah.

Pariwisata Saudi wis nambah pemantauan wisata ing macem-macem fasilitas perhotelan turis, kalebu hotel, apartemen layanan, lan akomodasi liyane ing Ibukota Suci Makkah.

Upaya iki nduweni tujuan kanggo ningkatake kualitas layanan sing diwenehake kanggo para jamaah ing musim haji taun iki ing sangisore pengawasan Menteri Pariwisata, Ahmed Al-Khateeb.

Wisata inspeksi iki minangka bagéan saka peran aktif kementerian ing nglayani jamaah. Kanthi kerjasama karo entitas pemerintah sing relevan, kementerian duwe tujuan kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik lan nggampangake ritual haji.

Kamentrian kasebut uga nuduhake manawa para jamaah bisa ngirim pitakon lan komentar babagan layanan sing diwenehake liwat saluran resmi kementerian ing platform media sosial utawa kanthi ngubungi pusat panggilan terpadu ing 930.

Mangsa kaji dumadi ing sasi Dzulhijjah, sasi kaping rolas ing kalender Islam, wiwit tanggal 14 Juni lan pungkasan tanggal 19 Juni 2024, ing kalender Masehi (8 Dzul Hijjah nganti tanggal 1 Dzulhijjah ing kalender Islam). .

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...