Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe minangka Plt Direktur Jenderal

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe minangka Plt Direktur Jenderal
Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nunjuk Latia Duncombe minangka Plt Direktur Jenderal
ditulis dening Harry Johnson

ADG Duncombe nduweni gelar MBA kanthi Merit saka Universitas Liverpool, Associates of Arts in Accounting with Distinction saka Bahamas Baptist Community College lan minangka Afiliasi saka Chartered Management Institute (CMI).

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama wis nunjuk Latia Duncombe minangka Penjabat Direktur Jenderal, ing pimpinan Wakil Perdana Menteri I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan.

Ing wulan Agustus 2021 Latia Duncombe direkrut dadi Wakil Direktur Jenderal The Bahamas Kementerian Pariwisata lan Penerbangan. ADG Duncombe minangka profesional bisnis Bahama sing berpengalaman, nggawa pengalaman lintas industri luwih saka 25 taun babagan penjualan lan pemasaran, hubungan masyarakat, keuangan lan analisis bisnis. Posisi lan tanggung jawabe kalebu ing tujuan lokal lan internasional ing saindenging Karibia, kalebu Bahamas, Kapuloan Cayman lan Kapuloan Turks & Caicos.

"Latia Duncombe minangka eksekutif sing misuwur ing marketing lan dodolan, lan kita yakin dheweke bakal nggawa pengawasan sing larang regane nalika luwih maju. Bahama minangka tujuan utama," ujare Wakil Perdana Menteri I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "ADG Duncombe bakal nulungi aku mimpin ing eksekusi rencana pertumbuhan strategis sing kuat kanggo pariwisata lan investasi, kaya sing digarisake ing Cetak Biru kanggo Perubahan."

Bahama terus diakoni lan dipuji minangka salah sawijining tujuan sing paling apik ing donya, entuk penghargaan taunan lan dhaptar publikasi lan organisasi konsumen lan perdagangan. Utamane, The New York Times lan Travel + Leisure bubar ngakoni Bahamas minangka papan sing paling apik kanggo dituju ing 2022. Ing tangan ADG Duncombe lan kerjasama karo eksekutif sing berpengalaman ing Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, kaajab pangaji-aji kasebut mung mundhak.

“Kula bangga dados wakil rakyat Bahama kanggo terus nyurung ekonomi pariwisata sing sehat ing negara pulo gedhe kita, "ujare Latia Duncombe, Penjabat Direktur Jenderal, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Taun-taun pungkasan iki nantang nalika kita nelusuri pandemik COVID-19, nanging kita ngarepake masa depan sing luwih makmur kanthi akeh prestasi sing bakal dirayakake sajrone wulan lan taun ngarep."

ADG Duncombe makarya minangka Eksekutif Senior lan Kepala Penjualan & Pemasaran kanggo Rubis Bahamas lan Rubis Turks & Caicos Limited sadurunge dadi Wakil Direktur Jenderal kanggo Kementerian Pariwisata & Penerbangan Bahama.

ADG Duncombe nduweni gelar MBA kanthi Merit saka Universitas Liverpool, Associates of Arts in Accounting with Distinction saka Bahamas Baptist Community College lan minangka Afiliasi saka Chartered Management Institute (CMI). Dheweke uga duwe komitmen kanggo kerja amal lan komunitas, dadi anggota dewan REACH (Resources and Education for Autism Relates Challenges). Dheweke uga mantan Miss World Bahamas, anggota parlemen pemuda lan sukarelawan Palang Merah.

Asalé saka pulo Abaco, ADG Duncombe nikah karo Othniel Duncombe lan duwé anak lanang loro sing sregep, Tré lan Zion.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...