Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Israel Malta News Pariwisata News Wire Plancongan

Kepala USTOA ing First Malta-Israel Joint Promotion ing AS

L kanggo R - HE Keith Azzopardi, Duta Besar Malta kanggo AS ing Washington, DC; Michelle Buttigieg, Perwakilan Amerika Utara, Otoritas Pariwisata Malta; HE Vanessa Frazier, Perwakilan Malta menyang PBB, New York City; Terry Dale, Presiden & CEO, Asosiasi Operator Tur Amerika Serikat (USTOA), Chad Martin, Direktur, Wilayah Timur Laut, Kementerian Pariwisata Israel (IMOT); lan Eyal Carlin, Direktur Jenderal Amerika Utara, IMOT.) Kredit Foto: Vitaliy Piltser
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Promosi gabungan pisanan saka Otoritas Pariwisata Malta lan Kementerian Pariwisata Israel ing Amerika Utara dianakake bubar ing Sinagoga Park East ing New York City. HE Keith Azzopardi, Duta Besar Malta kanggo AS ing Washington, lan HE Vanessa Frazier, Perwakilan Malta kanggo PBB ing New York, co-host acara loro-lorone menehi sambutan. Acara Malta Israel iki diatur ing sangisore naungan Dana Diplomasi Budaya Kementerian Luar Negeri lan Eropa Malta.

  1. Speaker utama ing promosi gabungan Malta-Israel pisanan ing Amerika Serikat yaiku Presiden lan CEO Asosiasi Operator Tur Amerika Serikat.
  2. Penerbangan langsung saka Tel Aviv/Malta nggampangake nggabungake Malta lan Israel dadi kombinasi perjalanan sing menarik.
  3. Positif liyane yaiku penerbangan mung 2 ½ jam.

Terry Dale, Presiden & CEO, Amerika Serikat Asosiasi Operator Tur (USTOA), dadi pembicara bebarengan karo Michelle Buttigieg, Perwakilan Amerika Utara, Otoritas Pariwisata Malta, Eyal Carlin, Direktur Jenderal Israel Kementerian Pariwisata (IMOT) Amerika Utara lan Chad Martin, Direktur Wilayah Timur Laut, IMOT.

Terry Dale, ing ujare, nyathet: "Loro Malta lan Israel duwe persamaan. Padha nuduhake Segara Mediterania, masakan padha, bhinéka lan mesthi sugih ing sajarah, arkeologi lan narik kawigaten ziarah agama. Budaya kasebut nggambarake mozaik sing sugih saka wong sing dadi populasi. Nanging, sanajan padha, saben duwe warisan lan rasa sing unik, saengga nggawe pengalaman rong tujuan sing unik.

Saiki, kanthi penerbangan langsung saka Tel Aviv/Malta (mung penerbangan 2 ½ jam), diterusake, gampang banget kanggo gabungke Malta lan Israel lan nggawe kombinasi sing apik banget lan ditambahake ing salah siji arah.

Michelle Buttigieg ngandika bab program Yahudi Warisan Malta kang dikembangaké lan bubar dibukak. Buttigieg kandha, ”Ana sawetara wong sing ngerti manawa ana Komunitas Yahudi ing Malta lan sejarah Yahudi ing Malta wiwit jaman Fenisia. Program khusus iki ngidini pengunjung menyang Malta, bisa nemokake lan ngenali titik-titik kapentingan wong Yahudi lan uga bisa nyambung karo komunitas Yahudi Malta lokal sing cilik nanging sregep.

Chad Martin nyathet: "Akeh wong sing ngerti babagan sejarah Yahudi sing sugih ing Malta, kayadene wong liya sing kerep lali yen saliyane dadi Tanah Suci, Israel uga dadi tujuan Mediterania kanthi macem-macem budaya ing sajarah lan saiki. Kanthi makarya bebarengan, kita mbantu ngelingake, menehi informasi lan, mesthi, menehi motivasi kanggo para wisatawan kanggo ngunjungi loro tujuan kasebut. Dheweke uga ngomong babagan kabutuhan kanggo mikir maneh lelungan warisan liwat prisma kapentingan lelungan sing paling penting saiki kayata pariwisata ijo lan dhukungan kanggo komunitas lokal, loro-lorone tujuan kelestarian utama.

Yoram Elgrabli, VP, Amerika Utara lan Tengah, El Al Israel Airlines, uga ana ing acara kasebut, nyedhiyakake doorprize tiket roundtrip menyang Tel Aviv atas jenenge El Al.

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta dibangun dening Knights bangga St John iku salah siji saka pandelengan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris kang paling formidable. sistem pertahanan, lan kalebu campuran sugih arsitektur domestik, agama, lan militèr saka kuna, abad tengahan, lan periode modern awal. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang, lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, ngunjungi kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...