Warta Breaking Travel Canada Tujuan Warta Pamrentah News Sustainable USA

Kolaborasi Kanada-USA Ing Rantai Pasokan lan Perubahan Iklim. Menteri Perhubungan Kunjungan DC

ditulis dening Dmytro Makarov

Pandemi COVID-19 global, owah-owahan iklim, lan invasi Rusia sing ora diprovokasi ing Ukraina, wis ngganggu rantai pasokan ing saindenging jagad lan duwe pengaruh nyata ing urip saben dinane wong Kanada. Kanada kerja sama rapet karo Amerika Serikat kanggo nguatake rantai pasokan umum supaya luwih kuwat lan luwih ijo.

Dina iki, Menteri Perhubungan, Omar Alghabra, ana ing Washington, DC kanggo ngrembug prioritas transportasi umum.

Dheweke ketemu karo Sekretaris Perhubungan AS Pete Buttigieg.

  • Transportasi Kanada lan Departemen Perhubungan AS wis nemtokake proyek gabungan kanggo nyuda polusi saka kabeh moda transportasi, kayata pangembangan koridor bahan bakar alternatif binasional lan nggawe gugus tugas kendaraan nol emisi.
  • Dheweke uga bakal ngupayakake nyuda polusi saka sektor rel lan penerbangan, lan ngenali koridor pengiriman ijo ing antarane negara kita.
  • Dheweke uga njupuk kesempatan iki kanggo ngrembug langkah-langkah sabanjure sing ana gandhengane karo penembakan PS752, solusi babagan cara mulihake rantai pasokan sing kaganggu, lan invasi Rusia sing ora bisa ditindakake lan ora adil ing Ukraina.

Mentri Alghabra tuan rumah a Supply Chain Roundtable karo bisnis transportasi utama lan asosiasi buruh. Co-Chairs of Canada's Supply Chain Task Force, Jean Gattuso lan Louise Yako, gabung karo dheweke kanggo ngrungokake perspektif para peserta babagan carane mbangun rantai pasokan sing luwih kuat antarane Kanada lan AS

Pungkasan, Menteri Alghabra duwe rapat-rapat sing migunani Penasihat Senior Gedung Putih kanggo Presiden Koordinasi Infrastruktur, Mitch Landrieu, Lan Direktur Eksekutif Amtrak, Stephen Gardner.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

penawaran

"Dinaku ing Washington, DC, wis produktif banget. Ora mung aku ketemu karo salah sawijining mitra sing paling cedhak, Sekretaris Buttigieg, nanging uga karo politisi senior lan pimpinan bisnis liyane. Obrolan iki penting kanggo upaya Kanada kanggo njamin sistem transportasi kita tetep aman, aman, efisien lan tanggung jawab lingkungan. 

Aku setya nulungi Kanada lan bisnis Kanada sing rentan kanggo gangguan ing rantai pasokan global, amarga padha ngandelake AS lan pemasok asing liyane kanggo input penting lan ing pasar manca kanggo adol produke.

Ingkang Sinuhun Omar Alghabra

Menteri Perhubungan
 

Cepet Facts

  • Kanada lan Amerika Serikat seneng hubungan sing kuwat lan unik nalika dagang lan transportasi.
  • Aliran barang lan wong sing aman lan efisien ngliwati tapel wates iku penting kanggo daya saing ekonomi lan kamakmuran loro negara.
  • Setaun kepungkur, Transportasi Kanada lan Departemen Perhubungan Amerika Serikat nandheske maneh sifat khusus hubungane lan uga komitmen kanggo kerja sama rapet babagan transportasi sing lestari liwat release Pernyataan Bersama babagan Nexus antarane Transportasi lan Perubahan Iklim.
  • Perdagangan bilateral antarane Kanada lan Amerika Serikat ing barang lan layanan tekan $1 triliun ing 2021.
  • Kanada tuku luwih akeh barang saka Amerika Serikat tinimbang gabungan China, Prancis lan Jepang.
  • Kanada minangka mitra dagang paling dhuwur ing umume negara AS.
  • Perusahaan Kanada sing operasi ing Amerika Serikat langsung makaryakke 634,000 wong Amerika.
  • Perdagangan Kanada-AS dibangun ing rantai pasokan binasional sing wis suwe. Ing taun 2021, kira-kira 79% ekspor barang Kanada menyang Amerika Serikat digabung menyang rantai pasokan AS.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...