Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain

Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain
Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain
ditulis dening Harry Johnson

Sk Mohamed Buzizi, Presiden Skal International Bahrain, ngaturake sambutan sing apik marang para delegasi lan njamin yen pengaturan sing tliti wis digawe kanggo njamin sukses Kongres kasebut.

The Kongres Area Asia Skal ke-53 tanggal 23 nganti 26 Mei 2024 ing Gulf Hotel Manama Bahrain. Acara kasebut diresmikake dening Ibu Sara Buheji, Kepala Operasional Otoritas Pariwisata lan Pameran Bahrain (BTEA). Luwih saka 100 Skalleagues saka Klub Skal ing Asia, Australia, Eropa, lan AS, uga saka klub Bahrain lokal, rawuh ing Kongres.

0 | eTurboNews | eTN
Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain

Sk Mohamed Buzizi, Presiden Skal International Bahrain, ngaturake sambutan sing apik marang para delegasi lan njamin yen pengaturan sing tliti wis digawe kanggo njamin sukses Kongres kasebut.

Presiden Skal International, Ms. Annette Cardenas, ngandika ing tema dheweke kanggo Taun Presiden ie "Bangunan Bridges kanggo Skal Stronger" lan ndesek klub lan anggota kanggo teka bebarengan kanggo tuwuh. "Mung liwat Unity kita bisa sukses," ujare. Dheweke ujar manawa Wilayah digawe kanggo menehi swara sing luwih gedhe kanggo klub-klub ing Dewan Eksekutif lan negesake pentinge Komite Area supaya klub-klub ing wilayah kasebut tetep aktif lan semangat. Dheweke kandha yen dheweke seneng kaendahan lan keramahan wong Bahrain lan kesengsem ing kunjungan pertama dheweke menyang Bahrain.

0 | eTurboNews | eTN
Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain

Presiden Skal International Asia, Keethi Jayaweera, ing pidato pambuka sambutan para delegasi ing Konferensi, njaluk Skalleagues supaya entuk kesempatan iki kanggo nggawe sambungan anyar, deepen obligasi sing wis ana lan ijol-ijolan wawasan penting saka pengalaman dhewe.

Anggota Pendiri Skal International Bahrain lan Presiden 1, Jamil Wafa, sing wis kesah saka Miami, AS kanggo rawuh ing Kongres, menehi wawasan babagan sejarah pambentukan klub Bahrain lan kepriye kemajuane sajrone pirang-pirang taun. Iki minangka presentasi inspirasi saka nonagenarian sing menehi pidato kanthi eling lan jelas sing narik kawigaten para pamirsa.

0 | eTurboNews | eTN
Kongres Wilayah Asia Skal kaping 53 Dianakaké ing Bahrain

Nalika nanggapi para pamicara, Ibu Buheji nampani para delegasi atas jenenge Menteri Pariwisata Bahrain, sing sayangé ditimbali ing urusan pamaréntahan ing wektu pungkasan. Dheweke mbatesi peran sing dimainake BTEA kanggo promosi Bahrain lan fasilitas sing disedhiyakake kanggo Penyelenggara Pameran kanggo mbantu supaya bisa narik pengunjung menyang Pameran sing dianakake ing Bahrain.

Pidato saka rong pamicara utama, Pak Jeffrey Goh, CEO Gulf Air, Sponsor Maskapai Penerbangan resmi Kongres lan Dr Jassim Haji, Presiden International Group on Artificial Intelligence, sing ngomong babagan efek AI ing Industri Pariwisata.

Saliyane Presiden Skal Annette Cardenas, Kongres kasebut dirawuhi dening Direktur Wilayah 10 NSN Mohan, Direktur Wilayah 11 Kevin Rautenberg, Direktur Wilayah 8 Jose Luis Quintero lan Direktur Wilayah 1 Andres Hayes. Upacara Pembukaan kasebut entuk publisitas akeh ing media Bahrain, cetak lan TV. Ing pungkasan Kongres 4 dina, para delegasi ninggalake Bahrain kanthi semangat Skal sing dikuatake kanthi pesen Amicale lan Camaraderie sing dadi inti saka Skal.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...