Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury wong Warta cepet Resorts tanggung jawab Pariwisata Uni Emirat Arab

Konsultan anyar CEO Terra Sol Hospitality ngumumake

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Tambahan paling anyar kanggo kulawarga Tomorrowland sing apik, Terra Solis Dubai wis milih hotelier berpengalaman Alexander Suski kanggo mimpin tim kasebut ing tujuan gurun holistik bintang lima nalika tanggal peluncuran Q4 wis cedhak.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...