Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Education Malta Mexico News Press Release tanggung jawab Sustainable Swedia

Kuliah Peringatan Maurice Strong pisanan diumumake ing Dina Lingkungan Sedunia 2022

Sekretaris Eksekutif Badan Iklim PBB ngepungake Registrasi Perjalanan Ramah Lingkungan SUNx Malta
Sekretaris Eksekutif Badan Iklim PBB ngepungake Registrasi Perjalanan Ramah Lingkungan SUNx Malta
ditulis dening Dmytro Makarov

SUNx Malta ngumumake peluncuran saka Seri Kuliah Perjalanan Ramah Iklim Kuwat Maurice Tahunan. Didhukung dening Earth Charter International adhedhasar ing Kosta Rika; Pusat Perdamaian lan Pembangunan Eropa ing Beograd; China Biodiversity and Green Development Foundation ing Beijing.

Wis 50 taun wiwit KTT Bumi pisanan sing dipimpin Maurice Strong ing Stockholm lan 30 taun sawisé KTT Bumi kapindho ing Rio sing uga dipimpin. Kita tumindak kanggo mèngeti visi awal babagan kabutuhan manungsa kanggo ngadhepi Krisis Iklim eksistensial. 

Kita uga nggawe tandha taunan Krisis Iklim Kode Merah lan peran respon utama sing kudu ditindakake Pariwisata.

Kita bakal dadi tuan rumah saben Kuliah Peringatan ing sisih pinggir KTT Iklim COP Tahunan, kanthi sing pertama ing Sharm el Sheikh ing November 2022. Iki bakal dikirim dening mantan Presiden Meksiko, Felipe Calderon lan Ketua Kehormatan Iklim Anyar. Komisi Ekonomi, ing acara Sato sing bakal stream donya, liwat World Tourism Network.

Profesor Geoffrey Lipman Presiden SUNx Malta ngandika " Maurice Strong, luwih saka manungsa liyane glethakaken dhasar kanggo global Code Red Climate nanggepi. Dheweke ndeleng Lelungan & Pariwisata minangka sektor penting kanggo ngrangsang owah-owahan positif. Kita bangga kanggo miwiti seri Kuliah iki ing memori lan remen sing Presiden Calderon ditampa kanggo ngirim pidato inaugural kanggo mbangun sesanti inspirasi kang ".

Presiden SUNX Prof Geoffrey Lipman diwawancarai dening acara Breaking News ing Dina Lingkungan Sedunia
masang link https://breakingnewsshow.com/211/world-environment-day-and-world-tourism-the-maurice-strong-legacy-continued-by-prof-geoffrey-lipman/

Cathetan babagan Maurice Strong

Sanajan ora ngrampungake sekolah menengah, nalika isih enom ing Kanada, Maurice Strong 7 kaping Sekretaris Jenderal PBB. Dheweke entuk udakara 60 gelar kehormatan saka saindenging jagad, sadurunge tiwas sadurunge COP Iklim Paris 2015, sing diwiwiti kanthi puji-pujian kanggo dheweke.

Sekretaris Jenderal Stockholm 72 KTT Bumi kaping 1, ngluncurake gerakan ijo global

Direktur Pendiri UNEP pimpinan Sistem Lingkungan PBB sajrone taun-taun formatif taun 1970-an

Anggota Klub Roma sing ditetepake Planetary Wates. saka Dewan Pendiri Forum Ekonomi Dunia, sing nggawa bisnis menyang meja lingkungan. Lan saka Komisi Brundtland sing ditetepake Pembangunan Sustainable minangka ninggalake jagad dadi papan sing luwih apik kanggo Bocah-bocah. Dheweke uga Penasehat Presiden Bank Dunia

2. Sekretaris Jenderal Landmarknd Rio Epuncak art, ing 1992 - mengeti 20 taun Stockholm - karo Agenda 21 visioner sawijining codifying Sustainable Development. Konvensi Spawning babagan Iklim, Desertifikasi, Keanekaragaman Hayati lan Pengelolaan Hutan. Pemberdayaan UNFCCC lan IPCC

Desainer karo mantan Presiden USSR, Mikhael Gorbachev saka Piagam Bumi, dikenalake ing Den Haag ing 2000 - kompak adoh-sighted antarane wong & planet - njupuk munggah ngendi Rio mandegake.

Iki minangka dhasar sing kuat sing saiki ndhukung SDGs lan Paris 1.5, Agenda 2030/2050, mantan Sekretaris Jenderal PBB Ban Ky Moon disebut. "Masa depan sing dikarepake"

Waca www.mauricestrong.net

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...