Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pernyataan Pers tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

LATAM Airlines pesen 17 jet A321neo tambahan

LATAM Airlines pesen 17 jet A321neo tambahan
LATAM Airlines pesen 17 jet A321neo tambahan
ditulis dening Harry Johnson

A321XLR bakal mbukak rute anyar lan ngidini LATAM nambah jangkauan internasional ing wilayah kasebut.

LATAM Airlines wis mrentahake 17 pesawat A321neo kanggo luwih nggedhekake penawaran rute, nggawa total pesawat buku pesenan A320neo maskapai dadi 100. Kajaba iku, maskapai kasebut uga wis dikonfirmasi nggawa A321XLR kanggo nglengkapi operasi jarak jauh.

"Kita memuji visi strategis lan ambisi kelestarian LATAM. Iki pesenan kanggo A321neo ing tumit saka di toto maneh iku tandha kuwat kanggo Nilai Airbus ndadekke kanggo nggawe sesanti lan ambisi iki kasunyatan. A321XLR bakal mbukak rute anyar lan ngidini LATAM nambah jangkauan internasional ing wilayah kasebut, ”ujare Christian Scherer, Chief Commercial Officer lan Kepala Airbus International.

A321neo minangka anggota paling gedhe saka Airbus 'A320neo Family, sing nggabungake mesin generasi anyar lan Sharklets, nyedhiyakake luwih saka 20 persen bahan bakar lan CO2, uga 50 persen pangurangan swara. Versi A321XLR nyedhiyakake ekstensi jangkoan luwih akeh nganti 4,700nm, menehi pesawat wektu mabur nganti 11 jam. Sasi kepungkur, A321XLR munggah ing langit kanggo pisanan, ngrampungake uji coba penerbangan pertama kanthi sukses.

Ing pungkasan Juni 2022, Kulawarga A320neo wis menang luwih saka 8,100 pesenan saka luwih saka 130 pelanggan, sing meh 550 kanggo A321XLR. Wiwit mlebu Layanan enem taun kepungkur, Airbus wis ngirim luwih saka 2,300 pesawat A320neo Family, nyumbang kanggo nyuda produksi CO15 2 yuta ton.
Grup Airlines LATAM lan afiliasi sawijining klompok utama maskapai ing Amerika Latin, karo ngarsane ing limang pasar domestik ing wilayah: Brazil, Chile, Kolombia, Ekuador lan Peru, saliyane operasi internasional ing saindhenging Eropah, Oceania, Amerika Serikat lan Karibia.

Ing Amerika Latin lan Karibia, Airbus wis adol luwih saka 1,100 pesawat lan duwe backlog luwih saka 500, kanthi luwih saka 700 operasi ing saindhenging wilayah, sing nuduhake meh 60 persen pangsa pasar saka armada layanan. Wiwit taun 1994, Airbus wis entuk udakara 70 persen pesenan net ing wilayah kasebut.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...