Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lynx Air ngluncurake penerbangan saka Bandara Internasional Hamilton

Lynx Air ngluncurake penerbangan saka Bandara Internasional Hamilton
Lynx Air ngluncurake penerbangan saka Bandara Internasional Hamilton
ditulis dening Harry Johnson

Ing tanggal 29 Juli 2022, layanan Hamilton-Calgary bakal mundhak dadi kaping papat seminggu, padha karo 2,268 kursi saben minggu.

Maskapai penerbangan ultra-terjangkau anyar Kanada Lynx Air ngresmikake penerbangan pertama saka Bandara Internasional John C. Munro Hamilton dina iki, menehi tandha wiwitan layanan bali kaping pindho saben minggu menyang Bandara Internasional Calgary lan layanan bali kaping pindho saben minggu menyang Bandara Internasional Halifax Stanfield.

Ing tanggal 29 Juli 2022, layanan Hamilton-Calgary bakal mundhak dadi kaping papat seminggu, kanthi jumlah total penerbangan mlebu lan metu saka Hamilton dadi 12 kaping saben minggu, padha karo 2,268 kursi saben minggu.  

"We are bungah kanggo nggawa luwih akeh pilihan lan kompetisi kanggo Greater Toronto Area karo Lynx Bukak layanan ing Bandara Internasional Hamilton, "ujare Merren McArthur, CEO Lynx Air.

"Apa sampeyan lelungan kanggo nyambungake karo kanca lan kulawarga, ngunjungi pemandangan seni Hamilton sing sregep utawa njelajah jalur, taman lan grojogan ing Lake Ontario sing ayu, Lynx bakal njamin pengalaman mabur sing apik kanthi rega terjangkau."

"Kutha Hamilton seneng banget nampani Lynx Air Kab minangka panyedhiya anyar ing Bandara Internasional John C. Munro Hamilton, ngembangake pilihan penerbangan sing terjangkau ing komunitas kita nalika uga ningkatake pariwisata lan ningkatake pemulihan lokal. Kita ngarepake pirang-pirang taun sadurunge Lynx Air tuwuh lan ngidini luwih akeh wong seneng lanskap lan kegiatan sing beda-beda sing ditawakake Hamilton, "ujare Walikota Hamilton Fred Eisenberger.

"Kita seneng banget nampa kanthi resmi Lynx Air menyang Bandara Internasional Hamilton amarga butuh penerbangan ing langit kanthi penerbangan perdana. Tonggak penting iki ora mung posisi Hamilton International minangka gateway akeh kanggo lelungan udhara terjangkau, nanging uga ndhukung Recovery ekonomi kanggo sektor pariwisata, "Says Cole Horncastle, Executive Managing Director, Bandara Internasional John C. Munro Hamilton.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...