Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Mahkamah Agung AS Ndhukung Mandat Vaksin Pekerja Perawatan Kesehatan

ditulis dening editor

Asosiasi Perawat Darurat ing dina Kamis ngucapake keputusan penting babagan mandat vaksin kanggo para pekerja kesehatan, lan uga ngelingake masarakat supaya mikir kaping pindho sadurunge ngunjungi departemen darurat lokal kanggo tes COVID-19.

Wis pirang-pirang wulan, asosiasi kasebut ana ing cathetan kanggo ndhukung mandat vaksinasi kanggo para pekerja kesehatan amarga vaksin minangka unsur kunci ing perang nglawan COVID-19.

"ENA seneng karo keputusan Mahkamah Agung kanggo netepake mandat federal sing nglibatake buruh kesehatan amarga ana hubungane karo safety perawat darurat lan pasien ing ED," ujare Presiden ENA Jennifer Schmitz, MSN, EMT-P, CEN. , CPEN, CNML, FNP-C, NE-BC. "ENA uga ngakoni manawa mandat vaksinasi sing luwih akeh kanggo nyegah panyebaran COVID-19 bakal migunani kanggo para pekerja kesehatan ing garis ngarep pandemi sajrone meh rong taun lan kesehatan umum sakabèhé."

Ing pesen video Kamis, Schmitz, ngajak masarakat nimbang maneh sadurunge menyang departemen darurat kanggo tes COVID-19.

"Negara kita ngalami lonjakan gedhe ing kasus COVID-19 lan nambahake wong menyang kamar tunggu sing pengin tes nggawe rame," ujare Schmitz. "Yen sampeyan ora yakin manawa sampeyan duwe COVID, teka menyang wilayah sing sampeyan ngerti yen wong duwe COVID dudu pilihan sing paling apik."

Asosiasi kasebut nyaranake sapa wae sing golek tes kanggo mriksa karo departemen kesehatan negara lan lokal kanggo pilihan.

Schmitz uga njaluk masarakat supaya tetep njaga jarak sosial, nganggo topeng yen cocog lan nindakake kebersihan tangan sing apik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...