Pos Tamu

Maldives karo anak: Lelungan menyang Maladewa karo kulawarga, hotel paling apik kanggo kulawarga

gambar duweni saka T.Green
ditulis dening editor

Maladewa, uga disebut Kapuloan Maldive, iku sawijining negara pulo merdika ing sisih lor-tengah Samudra Hindia. Iku panggonan ngimpi kanggo honeymooners lan pasangan ing umum. Kanggo ombone, iku bakal aman kanggo ngomong sing wis dadi "klasik" tujuan antarane lelungan.

TFormed gambar tujuan swarga karo idleness ing murni putih wedhi pesisir lan kristal banyu bening tansah narik kawigaten. Ing wektu sing padha, Maladewa tansah ngupaya nggedhekake pilihan sing ditawakake kanggo para pengunjung supaya bisa nyukupi kabutuhan kulawarga sing terus-terusan ngunjungi pulo tropis kasebut.

Ing negara sing luwih saka 99% segara, liburan bisa diringkes ing rong tembung: segara lan pantai. Nanging maneh, iki ndadekake Maladewa dadi tujuan sing sampurna lan kondhang kanggo para wisatawan saka sak ndonya, saengga ora bakal ana masalah golek papan sing cocog. wilayah kanggo tetep ing Maldives kanggo liburan karo bocah-bocah.

Lan percaya marang kita, kanthi kabeh keajaiban sing bisa ditawakake samodra, bocah-bocah bakal nemokake wektu kanggo bosen, utamane amarga setelan katon swarga lan aman.

Mangkono, saiki wis umum lelungan menyang Maladewa karo bocah-bocah, amarga akeh resort duwe wilayah khusus kanggo bocah cilik, lan menehi pelajaran snorkeling utawa ngatur acara sing nyenengake kaya balapan kepiting, lan liya-liyane.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing kene kita bakal menehi sampeyan tips paling apik kanggo resort paling apik kanggo nglampahi liburan kulawarga ing Maladewa. Kita bakal menehi informasi liyane lan macem-macem tips kesehatan sing kudu sampeyan pikirake nalika lelungan menyang Maladewa karo bocah-bocah.

Maldives minangka tujuan sing aman. Nanging, mesthi disaranake sampeyan tuku asuransi perjalanan sadurunge lelungan ing luar negeri. Luwih-luwih, sajrone periode kritis iki sing ditandhani dening covid 19. Yen sampeyan kena penyakit apa wae sajrone lelungan, sampeyan bisa uga kudu nginep.

Hotel paling apik kanggo tetep ing Maldives karo bocah-bocah

Liburan kulawarga wis dadi tren sing cepet banget ing Maldives ing taun-taun pungkasan. Pramila sampeyan ora perlu nelusuri "panggonan nginep ing Maldives karo bocah-bocah" nalika lelungan menyang Maldives karo bocah-bocah. Resor ing Maladewa wis dimodernisasi dadi ramah kulawarga, mula sampeyan bakal nemokake pusat, papan dolanan lan liya-liyane.

Sawetara resort nawakake kursus selancar angin, kursus ski banyu lan pesta mancing kanggo nggawe kanca anyar karo bocah-bocah umur sampeyan. Malah ana introduksi kanggo nyilem scuba ing pusat resmi, ing prinsip saka 8 taun.

Yen sampeyan pengin seneng-seneng karo pasangan, sawetara resort uga nawakake layanan njagong bayi lan uga ngurus bocah.

Iki minangka dhaptar umum hotel & resort spa sing dadi pilihan sing apik kanggo lelungan menyang Maladewa karo bocah-bocah, nanging ora ateges mung dheweke. Lagi kadhaptar ing urutan acak, nanging kabeh mau bisa dipesen liwat Sewa liburan Karta situs web.

Pullman Maamutaa Maldives

Pullman Maldives Maamutaa Resort minangka resort All-Inclusive lintang 5, dumunung ing pulo paling apik ing Maldives - Maamutaa, ing sisih kidul Maladewa, luwih tepat ing atol Gaafu Alifu. Iki minangka resort anyar, sing wis wiwit nampa tamu ing September 2019. Iku kalebu jaringan Prancis Accor, salah siji sing paling gedhe ing donya.

Dumunung ing pulo sing subur lan nawakake akeh pilihan kanggo kabeh kulawarga. Kanggo bocah-bocah cilik, dheweke duwe klub bocah-bocah, kolam renang bocah-bocah, ruangan dolanan kanggo remaja (karaoke, video game, ping-pong, lsp) lan kabeh dikontrol dening staf sing berpengalaman lan mumpuni. Temtunipun kudu njupuk dipikir nyedhaki ing Pullman, yen sampeyan are looking for panggonan kanggo tetep ing Maladewa karo anak.

Adaaran Pilih Hudhuranfushi

Adaaran Select Hudhuranfushi camped ing pulo pribadi dhewe (Lhohifushi), mung 25 menit dening speedboat saka bandara, dadi salah siji saka resorts paling diakses ing Maladewa.

Resor sing kalebu kabeh nawakake macem-macem kegiatan kanggo bocah lan kulawarga, kalebu lapangan tenis, papan dolanan, kolam renang anak, lan kegiatan ruangan sing cocog kanggo bocah cilik.

Fasilitas rekreasi uga kalebu pantai pribadi lan pusat kebugaran.

Kajaba iku, resort kasebut minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Maladewa, ing ngendi para remaja bisa sinau selancar utawa olahraga banyu liyane.

Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa minangka salah sawijining resort paling apik kanggo nglampahi liburan sing apik ing Maladewa karo kulawarga lan bocah cilik. Resor nawakake sawetara saka sudhut aktivitas lan fasilitas kanggo vacationers enom lan kulawargané.

Resor iki nduweni ruang dolanan njero ruangan, ing ngendi bocah-bocah bisa seneng-seneng karo game konstruksi, sesambungan karo saben liyane utawa geser mudhun. Pesisir Maldives pasir sing alus banget cocog kanggo bocah cilik sing mlaku lan mlumpat ngubengi pulo kasebut tanpa resiko cilaka.

Ana uga area kanggo dolanan lan aktivitas sing luwih fokus marang para remaja, kayata darts utawa blumbang. Malah ana sing numpak prau gratis menyang karang sing cedhak.

Pulo Meeru nduweni kabeh bahan kanggo nyenengake bocah-bocah.

Bandos Maladewa

Dumunung mung 7 kilometer saka Bandara Internasional Velana, Bandos Maldives minangka salah sawijining resort paling apik ing Maladewa kanggo liburan kulawarga.

Resor iki nduweni klub bocah-bocah sing diarani "Kokko Club" sing kalebu crèche lan papan dolanan ruangan kanthi macem-macem kegiatan saben dina sing nyenengake. Ana uga sekolah nyilem, blumbang wading cethek, becik kanggo warga enom banget.

Kajaba iku, Resor nawakake kamar kulawarga ing ngendi nganti rong kasur ekstra bisa diwenehake kanggo bocah-bocah.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thani Maldives duwe klub bocah-bocah sing nawakake kegiatan sing dipimpin dening instruktur profesional, kayata lukisan pasuryan, goleki harta karun, balapan kepiting lan nggawe topi bajak laut. Kabeh kegiatan iki mesthi nyenengake bocah cilik.

Pusat nawakake peralatan gratis kanggo aktivitas banyu: snorkel, kayaks lan stand up paddle, utawa singkatan SUP.

Puncak resort iki yaiku Devarana Spa, sing digantung saka wit-witan kanthi enem kamar perawatan ing ndhuwur wit sing menehi pemandangan sing nggumunake.

Kanggo akomodasi kulawarga, resort uga nawakake Family Beach Villas karo rong kamar turu lan kolam renang pribadi.

SAii Laguna Maladewa

Dumunung ing Emboodhoo Lagoon, SAii Lagoon Maldives nawakake macem-macem kegiatan sing nyenengake lan pendidikan kanggo bocah-bocah kabeh umur. Emboodhoo Lagoon dudu salah sawijining pulo Maldives paling dhuwur sing nawakake pesisir paling apik ing Maladewa kanggo kabeh wong, nanging laguna sing nyaman lan sepi bakal cocog kanggo kulawarga sing duwe bocah.  

Fasilitas bocah-bocah kalebu telung ruangan ruangan lan telung ruangan ruangan, kalebu ruangan kulawarga ing ngendi wong tuwa bisa melu lan seneng-seneng karo anak-anake.

Salah siji fitur khusus saka resort iku wis kamar aktivitas lan playroom khusus kanggo anak, kang bakal kasurung vacationers enom kanggo Excel luwih, kanggo aran luwih sawijining ing papan dhewe.

Anantara Dhigu Maldives Resort

Resor nawakake villa kulawarga loro-kamar turu ing lingkungan ngimpi, becik kanggo kulawargané karo anak. Iki tegese wong tuwa lan bocah bisa nikmati privasi maksimal sajrone liburan kanthi tetep ing kamar sing kapisah.

Anantara Dhigu Kids Club mbukak kanggo bocah-bocah umur telung taun lan nawakake macem-macem kegiatan sing nyenengake lan pendidikan.

Sun Siyam Iru Fushi

Resor 21 hektar ing Noonu Atoll iki nawakake aktivitas kanggo bocah-bocah kabeh umur.

Malah ana perawatan spa kanggo bocah cilik, klub mini, game papan, game video, perpustakaan lan meja blumbang kanggo remaja. Pramila, kita mutusake manawa Sun Siyam Iru Fushi minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo nginep ing Maldives karo bocah-bocah.

Resor iki uga duwe kolam renang anak, nawakake menu khusus kanggo para wisatawan enom, lan ing restoran kasebut ana wilayah sing ramah kulawarga.

Shangri-La kang Villingili Resort & Spa

Dumunung ing pulo pribadi dhewe ing Addu Atoll sing bentuke ati, Shangri-La's Villingili Resort & Spa minangka resort sing cocog kanggo lelungan Maladewa karo bocah-bocah.

Resor iki, dumunung ing pucuk kidul Maladewa ing setelan kaya swarga, nawakake macem-macem pilihan kanggo kulawarga.

Wis klub kanggo anak saka 4 kanggo 12 taun. Resor iki uga nawakake macem-macem game ruangan, aktivitas fisik, seni lan kerajinan kanggo bocah-bocah.

Apa sing kudu ditindakake ing Maldives karo bocah-bocah

Pesisir Maldive wedhi putih sing mewah kanthi banyu pirus sing bening lan jernih minangka bahan sing ditemokake ing saben resort & lokasi Maldives.

Nanging iku aktivitas padha kurban kanggo tamu sing nggawe prabédan, lan ngidini resort kanggo ngadeg metu saka kompetisi. Mangkono, klub sing dirancang kanthi apik kanthi aktivitas sing dipilih kanthi apik kanggo bocah-bocah bisa nggawe liburan luwih nyenengake.

Maladewa nawakake macem-macem atraksi sing luar biasa sing bisa nggumunake anak sampeyan nganti dheweke bakal ngelingi liburan selawase.

Dolphin Nonton Cruise ing Maladewa karo Bocah-bocah

Dolphin watching minangka salah sawijining kegiatan sing ditawakake ing umume pulo ing Maladewa. Dolphins minangka kéwan mitos sing cenderung nggumunake bocah cilik.

Ora kaya makhluk laut liyane sing nggumunake sing bisa dideleng ing Maladewa, kayata hiu paus utawa paus biru, lumba-lumba umum banget lan bisa dideleng ing saindhenging taun. Wong-wong mau ngurmati lan ngurmati kesejahteraane, mula dheweke dijaga kanthi apik.

Snorkel: Nggoleki Nemo

Wilayah sing luwih cethek ing karang njero minangka papan sing cocog kanggo bocah-bocah lan remaja kanggo njupuk kursus nyilem lan snorkeling. Ing papan gaib iki, meh ora nyata, dheweke bakal rumangsa kaya ana ing akuarium raksasa kanthi iwak cilik sing ora kaetung lan warni sing bisa dideleng lan malah digosok.

Kaya-kaya lagi nonton film animasi sing paling disenengi, Finding Nemo, ing setelan laut sing apik banget, ing ngendi akeh iwak badut sing meh bisa didemek. Dheweke bakal rumangsa kaya digambarake ing jagad film.

Lomba kepiting

Kepiting hermit minangka salah sawijining crustacea sing bisa ditemokake ing endi-endi ing pesisir Maladewa. Anak-anak kerep seneng karo kepiting cilik iki lan seneng dolanan nganti pirang-pirang jam. Dheweke dudu kewan sing mbebayani lan ukurane cilik, sawetara milimeter. Biasane ing macem-macem resort ngatur balapan kepiting kanggo nyenengake bocah cilik.

Rumangsa kaya bajak laut nyata

Kisah-kisah bajak laut tansah nggumunake bocah cilik ing omah, lan ora ana papan sing luwih apik ing donya tinimbang Maladewa kanggo menehi pengalaman iki. Nalika nginep ing resort, sampeyan kudu mikir arep numpak prau utawa prau. Iki, ditambah karo perasaan sing ana ing pulo sepi ing tengah segara lan bisa metu lan nemokake rahasia sing dikubur, bakal nggawe liburan sampeyan dadi pengalaman bajak laut sing ora bakal lali lan anak-anak sampeyan mesthi bakal.

Informasi babagan lelungan menyang Maladewa karo bocah-bocah

Lelungan menyang Maladewa sing ayu karo bocah-bocah pancen aman. Pulo-pulo sing ana resort cilik lan mung tamu lan staf hotel sing bisa ngakses.

Mangan ing Maldives karo bocah-bocah

Panganan minangka salah sawijining prioritas nalika lelungan karo bocah-bocah. Maldives nawakake macem-macem pilihan panedhaan kanggo bocah lan wong diwasa.

Nalika umume resort nawakake menu sing diilhami dening Timur Tengah, India, Cina, Sri Lanka lan, mesthi, masakan Maladewa, resort sing luwih dhuwur duwe menu sing luwih variatif karo akeh masakan internasional. Sawetara resort nawakake paket makan kulawarga khusus kanthi diskon ing dhaharan kanggo bayi lan bocah cilik.

Yen sampeyan ana ing diet ketat, sampeyan bisa uga pengin supaya Staff ngerti ing advance; amarga padha pancen fleksibel lan nggawe owah-owahan miturut syarat tamu.

Kesehatan lan kesehatan anak nalika lelungan ing Maldives

Ana rong rumah sakit utama ing Maladewa, loro-lorone ana ing ibukutha Malé. Nanging ing Kajaba iku, meh saben resort duwe dhokter ing situs utawa perawat dilatih kanggo nambani masalah medical umum. Klinik cilik lan rumah sakit regional ditemokake ing kabeh atol utama.

Nalika liburan ing Maladewa karo bocah-bocah, perawatan lan perhatian khusus kudu ditindakake. Mulane disaranake sampeyan lan anak sampeyan mriksa kesehatan sing bener.

Pancegahan utama sing kudu ditindakake nalika lelungan menyang Maladewa karo bocah-bocah yaiku ngindhari sunburn. Sampeyan kudu nggunakake sunscreen lan ngombe kathah cairan kanggo tetep hydrated.

Nyamuk minangka gangguan nyata ing pulo Maladewa ing wayah wengi, lan bisa dadi nyeri nyata ing sawetara pulo, mula obat nyamuk lan kelambu bakal migunani. Umume resort saiki nawakake kelambu, dadi ora perlu digawa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...