Warta Breaking Travel Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Malta music News Pariwisata News Wire Plancongan

Malta dadi tuan rumah Orkestra Konser BBC lan BBC Radio 2

Dolan maring Malta - gambar duweni saka Malta Tourism Authority
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The World Famous BBC Concert Orchestra lan BBC Radio 2 bangga bali menyang Floriana, Malta ing 9 Juli karo Classic Rock Anthems - digawa menyang VisitMalta.

Sawise nggumunake pamirsa taun kepungkur kanthi "Iku Jenis Sihir - Kisah Ratu" Orkestra Konser BBC nggawa menyang Malta sore epik saka lagu-lagu rock lan pop klasik ing donya menyang Granaries sing spektakuler ing Floriana tanggal 9 Juli 2022. 

Ing tanggal 9 Juli, konser kasebut bakal nampilake 20 hit nomer siji sing nggumunake lan countdown sing nggumunake kanggo seniman paling laris ing kabeh wektu. Sampeyan bakal krungu lagu rock klasik lan pop ngirim aran apik, jatuh cinta, nesu, sedih, malah songs, sing daya kita liwat, ngangkat kita munggah lan nggawa kita bebarengan. 

Ing arahan saka konduktor kondhang Mike Dixon, 60-piece BBC Concert Orchestra, plus band rock dinamis, lan cast saka penyanyi lintang pinunjul. Gloria Onitiri, Laura Tebbut, Tim Howar, Ricardo Afonso, Annie Skates, David Combes, Emma Kershaw, Lance Ellington lan Tony Vincent, bakal nindakake klasik dening The Rolling Stones, Ratu, David Bowie, Pangeran, Lady Gaga, Coldplay, The Beatles, Tina Tuner, Fleetwood Mac, Cher, Elvis - lan liyane!

Akeh seniman nomer siji, akeh himne sing kudu ditresnani lan ngajak tumindak - nanging mung ana siji sensasi sing ngatur kabeh. Kowe ngerti sapa?

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Temokake ing 'ANTHEMS ROCK KLASIK' teka ing The Granaries, Floriana tanggal 9 Juli 2022.

"Saestu nyengkuyung yen musim panas sing nyenengake liyane wis ana ing ngarep kita. BBC Concert Orchestra ing konser wis ditetepake dhewe minangka salah siji saka acara paling ditunggu ing budaya Malta lan tanggalan hiburan. The Floriana Granaries bakal diuripake maneh kanthi pertunjukan liyane sing bakal dikenang, " ujare Menteri Pariwisata Clayton Bartolo.

CEO VisitMalta sing bubar diangkat, Carlo Micallef nambahake "Acara kaya iki dening BBC Concert Orchestra minangka komponen liyane ing strategi jangka panjang kita kanggo nambah Pariwisata Malta produk. Acara kasebut mbantu ngowahi Malta lan Gozo minangka tujuan sing cocog kanggo wong-wong saka umur lan demografi.

"We are remen sepisan maneh kanggo ngirim liyane Fantastic BBC Radio 2 konser bebarengan BBC Concert Orchestra, manggon ing Malta. Mbangun pertunjukan fantastis taun kepungkur ing The Floriana Granaries, acara taun iki bakal dadi pameran liyane! Ujare CEO GetOnMedia, Jason Carter.

BBC Radio 2 - gambar duweni saka Malta Tourism Authority

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John, iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris. sistem pertahanan paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...