Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Malta Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Malta dadi tuan rumah Rapat Dewan USTOA Spring 2022 Luar Negeri

Malta kanggo Host USTOA
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing nedha bengi sing dianakake ing Konferensi & Pasar Tahunan USTOA 2021 tanggal 7 Desember ing San Diego, California, diumumake yen Malta, sing wiwitane dipilih minangka tujuan tuan rumah kanggo Rapat Papan Luar Negeri taunan Amerika Serikat (USTOA) sadurunge. -Covid, bakal dadi tuan rumah rapat sing saiki dijadwal maneh ing Mei 2022 ing Hotel Corinthia Palace.

Kanthi Kerjasama karo Badan Promosi lan Pengembangan Pariwisata Turkiye & Turkish Airlines

Turkish Airlines bakal dadi operator udara USTOA Malta Board Meeting resmi lan bakal nyedhiyakake penerbangan menyang Malta kanggo kabeh peserta USTOA. Badan Promosi lan Pengembangan Pariwisata Turkiye (TGA) bakal dadi tuan rumah tur rong dina ing Istanbul nalika bali saka Malta minangka bagéan saka program acara Rapat Dewan USTOA.  

Terry Dale, Presiden & CEO, USTOA, ngenalaken sarwa dumadi nedha bengi, Michelle Buttigieg, Perwakilan Otoritas Pariwisata Malta, Ceylan Sensoy, Perwakilan, Badan Promosi lan Pengembangan Pariwisata Turkiye lan Alp Ozaman, Turkish Airlines. Delegasi inang Malta / Turki uga kalebu anggota delegasi Malta / Turki, kalebu DMC lan hotel. 

Saka L nganti R: Valletta, Malta; Nedha bengi USTOA: Alp Ozaman, Turkish Airlines; Michelle Buttigieg, Otoritas Pariwisata Malta; Terry Dale, Presiden & CEO, USTOA; Ceylan Sensoy, Badan Promosi lan Pengembangan Pariwisata Turkiye

"Anggota operator tur USTOA, bebarengan karo media, wis ngakoni kanthi wiyar yen Malta minangka negara sing bisa dideleng lan dirungokake lan mulane kita pengin njaga komitmen marang Malta kanggo njadwal ulang rapat kasebut minangka pasca-covid pisanan saka rapat Dewan negara, utamane amarga tujuan kasebut wis tumindak kanthi tanggung jawab kanggo mbatesi entri menyang wong sing divaksinasi mung "ujare Terry Dale, Presiden & CEO USTOA. Dale nambahake: "Olahpesen proaktif Malta sing terus-terusan, sanajan sajrone pandemi, ing pasar Amerika Utara nggawe prabédan gedhe ing pikiran operator tur uga konsumen. Rapat Dewan Luar Negeri ing Malta bakal menehi kabeh operator tur kesempatan kanggo nemu, kanthi aman, langsung kenapa permata Mediterania sing didhelikake iki, bakal dadi tren maneh ing pasar perjalanan AS & Kanada.

Michelle Buttigieg ujar, "Penting kanggo nganakake rapat Dewan luar negeri pasca-covid USTOA sing pertama utamane penting kanggo Malta amarga bakal nguatake kasunyatan manawa Malta aman kaya negara saiki, saliyane tekan kakebalan komplotan, bukti vaksinasi dibutuhake saka kabeh wong sing lelungan. Buttigieg nambahake: "Wiwit MTA gabung maneh karo USTOA pitung taun kepungkur, jumlah operator tur USTOA sing wis nambah Malta menyang itineraries lan sing ngembangake produk wisata Malta, wis tambah saka lima nganti luwih saka 30 ing 2019. Hosting USTOA Out -Rapat Dewan Negara bakal menehi kesempatan sing apik kanggo anggota Dewan kanggo ngalami dhewe kenapa klien bisa lelungan menyang Malta kanthi yakin lan uga duwe pengalaman sing ora bisa dilalekake.   

Ngomentari kemitraan Turki karo Malta kanggo acara USTOA iki, Ceylan Sensoy menehi komentar: "Minangka dewan pariwisata Turkiye sing mentas diadegake lan dadi anggota, TGA seneng ngundang Anggota Dewan USTOA menyang Istanbul, sawijining kutha sing dadi jembatan antarane budaya Timur lan Barat sing ngrangkul pengunjung. saka kabeh pojok ndonya. Wiwit awal pandemi, kita ngluncurake salah sawijining program Sertifikasi Pariwisata Aman ing saindenging negara ing saindenging jagad, ing ngendi kita kerja sama karo perusahaan sertifikasi internasional kanggo njlentrehake langkah-langkah seragam kanggo perusahaan pariwisata. Minangka kutha paling dhuwur ing Eropa, Istanbul siap nawakake USTOA campuran budaya, sejarah, panganan sing enak, pemandangan lan keramahan sing luar biasa.

Alp Ozaman, Manajer Pemasaran Regional, New York, Turkish Airlines ngandika, "Kita bungah banget kanggo nyeponsori rapat iki sing paling apik ing industri pariwisata lan nyedhiyakake anggota Dewan USTOA sing lelungan menyang Malta lan Turki, kanthi kesempatan kanggo ngalami langsung. Penghargaan Turkish Airlines - layanan sing menang lan keramahan.

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta dibangun dening Knights bangga St John iku salah siji saka situs UNESCO lan ibukutha Eropah Budaya kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris paling. sistem pertahanan formidable, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake.

Babagan USTOA 

Makili revenue saklawasé $19 milyar, perusahaan anggota Asosiasi Operator Tur AS nyedhiyakake tur, paket lan pengaturan khusus sing ngidini 9.8 yuta lelungan saben taun entuk akses sing ora ana tandhingane, kawruh wong njero, rasa tentrem, nilai lan kebebasan kanggo nikmati tujuan lan pengalaman ing saindenging jagad. kabeh globe. Saben perusahaan anggota wis ketemu standar paling dhuwur ing industri travel, kalebu partisipasi ing Program Bantuan Wisatawan USTOA kang, kang nglindhungi pembayaran konsumen nganti $1 yuta yen perusahaan metu saka bisnis. Minangka swara kanggo industri operator tur luwih saka 40 taun, USTOA uga menehi pendidikan lan pitulungan kanggo konsumen lan agen travel.

Kanggo informasi luwih lengkap lan Fotografi: visitmalta.com 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...