Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Maroko News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Maroko ngumumake e-visa anyar kanggo ningkatake pemulihan pariwisata

Maroko ngumumake e-visa anyar kanggo ningkatake pemulihan pariwisata
Maroko ngumumake e-visa anyar kanggo ningkatake pemulihan pariwisata
ditulis dening Harry Johnson

Prosedur visa Maroko anyar ditetepake supaya "kanggo nambah, nyederhanakake lan modernisasi layanan konsuler"

Maroko ngumumake portal online 'Access Maroc' anyar bakal diluncurake sesuk kanggo nggampangake penerbitan visa elektronik (e-visas) kanggo warga 49 negara.

Visa elektronik anyar bakal ngidini turis manca tetep ing Maroko nganti 30 dina sekaligus.

Visa elektronik uga bakal sah kanggo periode 180 dina sawise ditanggepi.

Portal 'Access Maroc' uga bakal ngidini calon turis entuk visa "ekspres" sajrone 24 jam sadurunge mlebu negara Afrika Lor, dene wektu tunggu standar yaiku 72 jam.

Miturut Kementerian Luar Negeri, Kerjasama Afrika lan Warga Maroko sing Dumunung ing Luar Negeri, protokol anyar didegake supaya "kanggo nambah, nyederhanakake lan modernisasi layanan konsuler".

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Prosedur anyar uga bakal dadi alternatif sing sregep lan luwih trep kanggo entuk visa fisik saka kedutaan Maroko utawa konsulat ing luar negeri.

Kamentrian Luar Negeri, Kerjasama Afrika lan Maroko sing manggon ing luar negeri njlentrehake manawa penerbitan visa miturut protokol anyar bakal dipérang dadi sawetara subkategori.

Warga Amerika Serikat, Inggris, Uni Eropa, Jepang lan Australia bakal entuk manfaat saka tetep 180 dina nalika entuk visa.

Kangge, sing duwe visa Schengen manca bakal entuk visa Maroko sing sah sajrone 90 dina.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...