Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan France Health Industri Hospitality Hotel & Resor Martinique News wong Mbangun maneh Resorts Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Martinique ngangkat watesan COVID-19, nampani turis

Martinique ngilangi kabeh watesan COVID-19
Martinique ngilangi kabeh watesan COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit 1 Agustus, langkah-langkah COVID-19 sing dibutuhake kanggo para wisatawan manca mlebu Prancis lan Wilayah Luar Negeri ora ditrapake maneh

Kabeh larangan COVID-19 ditrapake kanggo wong sing lelungan internasional sing mlebu Martinique lan Prancis liyane wis dicabut. Sawise undang-undang anyar sing dipilih tanggal 30 Juli 2022, parlemen Prancis ngumumake mungkasi darurat kesehatan masarakat lan langkah-langkah luar biasa sing ditindakake nalika wiwitan pandemik COVID.

Wiwit tanggal 1 Agustus 2022, langkah-langkah COVID-19 sing dibutuhake kanggo lelungan AS lan lelungan saka negara liya kanggo mlebu Prancis lan Wilayah Luar Negeri kaya Martinique ora ditrapake maneh:

  • Lelungan ora maneh kudu ngrampungake sembarang formulir sadurunge tekan ing Prancis, apa ing dharatan utawa jaban rangkah Prancis, Presentasi saka kesehatan pass utawa bukti vaksinasi ora dibutuhake maneh, preduli saka negara utawa wilayah asal; 

   • Ora ana sabdhoning luwih kanggo lelungan ("alesan sing kuat") bisa dibutuhake;

   • Lelungan ora maneh kudu nyedhiyani statement sworn saka non-kontaminasi lan prasetya kanggo ngalami test antigen utawa ujian biologi nalika rawuh ing negara.

Pulo Martinique Prancis Karibia uga dikenal minangka Pulo Kembang, Ibukutha Rum ing Donya, Papan Lair kopi ing Donya Anyar, Pulo Pujangga Terkenal (Aimé Césaire) - Martinique minangka salah sawijining sing paling memikat lan memikat. tujuan ing donya.

Minangka wilayah jaban rangkah Prancis, Martinique duwe prasarana modern lan dipercaya - dalan, sarana banyu lan listrik, rumah sakit, lan telekomunikasi, kabeh layanan padha karo bagean liyane ing Uni Eropa.

Ing wektu sing padha, pesisir Martinique sing apik banget, puncak gunung vulkanik, hutan hujan, jalur hiking luwih saka 80 mil, grojogan, kali, lan keajaiban alam liyane sing ora ana tandhingane ing Karibia, mula para pengunjung ing kene pancen entuk sing paling apik ing donya.

Mata uang kasebut yaiku Euro, gendera lan basa resmi yaiku Prancis, nanging karakter, masakan, warisan musik, seni, budaya, basa umum, lan identitas Martinique minangka kecenderungan Afro-Karibia sing dikenal minangka Creole. Iki kombinasi khusus saka comfort donya modern, alam murni, lan warisan sugih sing wis entuk kanggo Martinique sawetara bédané kacathet ing taun anyar.

Panas saka pers: Ing September 2021, keanekaragaman hayati sing luar biasa Martinique diakoni dening UNESCO, sing nambahake kabeh pulo menyang Jaringan Cagar Biosfer Dunia.

Tujuan kasebut dijenengi minangka tujuan paling anyar ing donya dening TripAdvisor kanggo taun 2021. 

Ing pungkasan taun 2020, Perahu Yole tradisional Martinique ditambahake menyang Daftar Warisan Budaya Intangible UNESCO lan Pulo Bunga uga entuk penghargaan Perak ing Penghargaan Magellan 2020 Travel Weekly minangka Tujuan Seni & Budaya Karibia.

Ing Desember 2019 lan kanggo taun kaping pindho berturut-turut, Martinique dijenengi "Ibukota Kuliner Karibia" dening Jurnal Karibia.



About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...