Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah News wong News Wire Plancongan Trending USA

Delta Airlines Dibungkus Pilot Sajrone 6 Taun Nggunakake Psycho Terror

Pilot Wanita Delta Airlines
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika maskapai nggawe safety nomer loro lan pilot ngomong, maskapai AS iki ora mandheg kanggo nggawe bisu pilot kasebut kanthi cara apa wae sajrone pirang-pirang taun.

Delta Airlines saiki ngadhepi Pengadilan Federal AS supaya ngirim lan ngirim kaputusan pengadilan kanggo sawijining 13,500 pilot.

Ing tanggal 2 Mei 2022, pengacara sing makili pilot Delta Karlene Petitt ngajokake mosi nuntut Delta "langsung" netepi prentah hakim supaya ngirim lan ngirim menyang 13,500 pilot Delta kasus whistleblower sing saiki wis ilang kaping pindho. 

Mangkene latar mburi:

            Ing Keputusan lan Perintah Pemberian Relief tanggal 21 Desember 2020 (D&O), Pengadilan mrentahake Tergugat, inter alia, kanggo ngirim keputusan Pengadilan menyang pilot kanthi elektronik lan ngirim keputusan kasebut ing papan kerja kanggo kepentingan keamanan umum lan kanggo nyuda karusakan sing ditindakake ing reputasi profesional Ms. Babagan dampak safety umum sing ora becik sing kedadeyan saka perawatan operator marang Ms. Petitt, surat tanggal 15 April 2022, saka Asosiasi Pilot Air Line (ALPA) Ketua Dewan Eksekutif Delta Master "negesake Delta njupuk langkah remedial langsung supaya supaya kita muga-muga bisa bali menyang budaya safety sing unggul ing industri sing biyen ana. (Seham Decl. Ex. A). Nanging, nganti saiki, Delta nolak ngetrapake kewajiban kiriman / kiriman sing diwenehake dening Pengadilan.

            Minangka Dewan Peninjau Administratif nyathet ing keputusane tanggal 29 Maret 2022, negesake tanggung jawab Responden babagan perkara iki, Delta ora mréntahaké komponen publikasi/posting pesenan Pengadilan lan, mulane, Responden wis ilang hak banding maneh. Ing sawetoro wektu, Ms. Petitt wis nandhang karusakan terus kanggo reputasi dheweke lan Delta wis ngratifikasi retaliation ilegal saka karyawan manajemen dening nolak kanggo njupuk tindakan remedial lan malah mromosiaken Jim Graham, salah siji pelaku utama, kanggo posisi Chief Executive. Urutan Endeavour Airlines.

            Swara nem taun kepungkur, ing retaliation kanggo efforts tundhuk safety udhara dheweke, Responden grounded Ms. Petitt lan meksa dheweke menyang proses pemeriksaa kejiwaan wajib. Dheweke nggoleki proses AIR 21 kanggo perlindungan lan menang sadurunge Pengadilan lan menang maneh sadurunge ARB. Nanging, sawise nandhang biaya finansial lan emosional sing gedhe kanggo mbenerake hak dheweke kanggo melu kegiatan sing dilindhungi, dheweke durung entuk obat saka proses iki nganti saiki. Kepatuhan langsung karo pesenan publikasi/pengiriman Tribunal dibutuhake supaya proses AIR 21 dhewe bisa dibenerake. 

LATAR BELAKANG FAKtual lan CONFERRAL sadurunge

            Pihak-pihak ing kasus iki nemtokake, lan Pengadilan nemokake, yen ing Januari 28, 2016, Complainant diwenehi kanggo Delta Senior Vice President of Flight Steven Dickson lan Delta Vice President of Flight Jim Graham laporan safety 46-kaca sing kasebut ing substansial. rinci uneg-uneg dheweke hubungane sawetara masalah-related safety, kalebu

  • (1) latihan simulator penerbangan sing ora cukup,
  • (2) nyimpang saka prosedur evaluasi line check,
  • (3) kelelahan pilot lan nglanggar watesan penerbangan lan tugas sing diwajibake FAA,
  • (4) ora bisa pilot senior kanggo mabur pesawat Delta,
  • (5) kesalahan ing manual latihan pilot,
  • (6) pemalsuan rekaman latihan, lan (7) cacat ing latihan pemulihan upset Delta 

            Aktivitas sing dilindhungi Ms. Petitt nyumbang kanggo keputusan Delta kanggo tundhuk proses pemeriksaan kejiwaan wajib. Pengadilan nemtokake manawa:

ora cocog kanggo Responden kanggo weaponize proses iki kanggo tujuan nggayuh selaras wuta dening pilot sawijining amarga wedi sing Responden bisa mbukak karir dening nggunakake cavalier kuwi alat saka Resor pungkasan.

Pengadilan setuju karo kesimpulan Dr. Steinkraus saka Mayo Clinic sing, menehi komentar babagan senjata proses senjata psikiatri sing diprakarsani Delta, nyimpulake:

Iki wis dadi teka-teki kanggo grup kita - bukti ora ndhukung anané diagnosis psikiatri nanging ndhukung upaya organisasi / perusahaan kanggo mbusak pilot iki saka gulungan.

            Komponen integral saka obat sing diwenehake dening Pengadilan yaiku Responden:

ngirim salinan elektronik keputusan kasebut langsung menyang kabeh pilot lan manajer ing departemen operasi penerbangan. Penjawab uga bakal ngirim salinan keputusan kasebut kanthi jelas ing saben lokasi sing ngirim kabar liyane marang karyawan sing ana hubungane karo hukum ketenagakerjaan (contone, upah lan jam kerja, hak sipil ing lapangan kerja, diskriminasi umur) sajrone 60 dina.

Minangka Tribunal diterangake, rong tujuan sing beda-beda ndasari komponen pangiriman / posting obat kasebut, rehabilitasi reputasi profesional Ms. Petitt lan promosi safety udara.

             Babagan tujuan sadurunge, Pengadilan mirsani: "Responden wis ngrusak - bisa uga kanthi permanen - reputasi Complainant ing komunitas penerbangan kanthi takon babagan kebugaran mental dheweke." Sayange, karusakan reputasi wis kabukten permanen lan saya suwe saya suwe. Ms. Petitt terus dadi subyek gosip fitnah ing papan kerja lan ing media sosial, ing ngendi Aero Medical Examiner (AME) sing kondhang negesake manawa, sawise diagnosa bipolar dening Dr. Altman, Ms. Petitt mung digawa menyang tugas penerbangan amarga dheweke "ing amben karo kepala pilot." 

AME mengko ngandhani yen "pilot kepala" sing dirujuk yaiku Administrator FAA Steve Dickson lan hubungan "ing amben" iki minangka topik diskusi ing konferensi HIMS industri penerbangan anyar. 

Ora preduli manawa referensi "ing amben" nuduhake hubungan seksual utawa politik, pesen inti sing nyebar ing industri penerbangan yaiku kesehatan mental Ms. Petitt rusak lan dheweke kudu dihukum.

            Tujuan kapindho Tribunal kanggo mrentah pangiriman / ngirim keputusane yaiku kanggo ningkatake "keselamatan udara." Minangka Tribunal mirsani: 

Salah sawijining cara kanggo nyuda akibat saka tumindak [pembalasan] yaiku menehi informasi marang komunitas [penerbangan] babagan asil tumindak diskriminatif Responden marang salah sijine. Tujuan dhasar saka undhang-undhang kasebut yaiku kanggo nyegah wong-wong sing nglakoni diskriminasi lan menehi informasi marang wong-wong mau bisa tundhuk tumindak kasebut, supaya Undhang-undhang kasebut ora ngidinke tumindak kasebut.

Babagan komunikasi menyang komunitas penerbangan sing luwih jembar, Pengadilan kanthi bener nyathet yen:

Undhang-undhang kasebut mung bisa ningkatake keamanan udara kanthi nyegah tumindak diskriminasi yen komunitas udara ngerti manawa klaim whistleblower AIR 21 bisa nyedhiyakake efektif relief.

 Sayange, luwih saka enem taun wiwit Delta miwiti tumindak mbales, Ms. Petitt durung entuk manfaat remedial saka proses AIR 21. Delta wis kawujud prognosis sawijining, disampekno ing awal saka litigasi, sing nduweni kemampuan kanggo babagan metu pengadilan iki kanggo taun teka.

            Kajaba iku, tujuan kanggo nyegah wong-wong sing nindakake tumindak diskriminatif mbutuhake kawujudan. Sing guilty saka conspiring kanggo weaponize ujian psikiatri kanggo nyegah komunikasi sing gegandhengan safety wis salah siji nahan jabatane utawa wis munggah pangkat. Pancen, para pelakune malah ora kena diselidiki operator, apamaneh disiplin. Minangka ALPA nyatakake ing surat tanggal 15 April 2022:

Ing cahya saka kaputusan ARB kang, kita gawe anyar panjalukan kita sadurunge Delta komisi diselidiki independen ing prakara iki conducted dening netral, pihak katelu. Iku penting kanggo Delta mangertos ombone sing individu tartamtu ing Operasi Penerbangan sawijining, Human Resources, lan departemen liyane dilakokno njaba budaya safety sing penting kanggo mbukak maskapai kaya Delt lan nalisir saka Kode Etik Company dhewe.

Enem taun wis liwati, lan mung nanggepi Delta mung kanggo ngidini lan ratifikasi tumindak ilegal saka wakil manajemen sawijining.

            Delta banding karo keputusan Tribunal tanggal 21 Desember 2020; Nanging, minangka nyatet ing kaputusan ARB, Responden ora mréntahaké sing bagéan saka kaputusan Tribunal alamat pangiriman / kewajiban ngirim. 

            Miturut email tanggal 30 Maret 2022, penasehate Ms. Petitt nulis marang penasehate Responden sing nyatakake, ing bagean sing cocog:

Minangka kacathet dening ARB, Delta milih ora kanggo mréntahaké sing bagean saka kaputusan Hakim Morris prentah sing, kanggo ngurangi dipatèni Delta saka aktivitas dilindhungi related safety, operator kudu ngirim salinan elektronik saka kaputusan langsung kanggo kabeh pilot lan manager. ing operasi pesawat Delta lan prominently ngirim salinan kaputusan ing saben lokasi sing ngirim kabar kanggo karyawan kanggo periode 60 dina. Amarga tantangan liyane kanggo kewajiban iki dirampas, lan amarga tujuane yaiku kanggo ningkatake keamanan masarakat sing lelungan, Delta kudu ngetrapake kepatuhan minggu iki. Yen operator ora arep ngleksanakake selaras minggu iki, kita njaluk sampeyan menehi saran kita langsung.

Penasihat Responden mangsuli: "Kita kanthi hormat ora setuju karo analisis hukum sing ana ing email sampeyan ...." 

ARGUMEN

            Pengadilan iki nemtokake manawa Delta melu mbales sing ora sah marang Ibu Petitt lan ngirim lan ngirim keputusan kasebut minangka unsur penting kanggo obat kasebut amarga alasan sing wis dibahas ing ndhuwur. Delta mréntahaké kanggo netepake Tribunal kanggo ARB lan ilang. Nalika nggawe banding iki, gagal ngunggahake masalah utawa bantahan sing ana hubungane karo pangiriman lan ngirim keputusan Pengadilan.

            Nalika Delta bisa nemtokake kanggo mréntahaké kaputusan ARB menyang Pengadilan Banding Circuit Ninth, pendency saka mréntahaké sing, ora bakal operate minangka Tetep pesenan Tribunal. 

            Mbak Petitt ngupayakake proses AIR 21 suwene nem taun. Sanadyan dheweke utawa wong sing lelungan durung entuk manfaat remedial saka proses kasebut. Ora ana kontrovèrsi luwih bab pangiriman / kewajiban kirim lan Delta ora duwe hak kanggo Tetep saka sawijining implementasine.

            Ibu Petitt kanthi hormat nyuwun supaya Tribunal mrentah Delta supaya enggal ngleksanakake kiriman lan pangiriman sing dibutuhake dening perintah Tribunals tanggal 21 Desember 2020, supaya langkah pisanan kanggo ndandani karusakan sing ditindakake kanggo reputasi Ibu Petitt lan kaslametan umum bisa ditindakake. dijupuk. Ing tembung saka Tribunal, tumindak kasebut dibutuhake kanggo nuduhake manawa proses AIR 21 "bisa menehi relief sing efektif."

Dikirim kanthi hormat ing: Tanggal: 2 Mei 2022    By:  /s/ Lee Seham   Lee Seham, Esq. [email dilindhungi] Seham, Seham, Meltz & Petersen, LLP 199 Main Street – Seventh Floor White Plains, NY 10601 Telp: (914) 997-1346   Pengacara kanggo Complainant Karlene Petitt

Ana apa?

Ing kaputusan tanggal 21 Desember 2020, Hakim Hukum Administratif federal Scott R. Morris nemokake Delta Air Lines, Inc. guilty amarga nggunakake pemeriksaan psikiatri wajib minangka "senjata" marang Dr. Karlene Petitt sawise dheweke ngetokake masalah keamanan sing ana gandhengane karo operasi penerbangan maskapai. [Keputusan Morris - Lampiran B]. Hakim Morris dhawuh supaya Delta menehi kompensasi marang Petitt kanthi bayaran bali, ganti rugi, bayaran ngarep, lan biaya pengacara. Nanging, dheweke njupuk langkah sing luwih ora biasa kanggo mrentah Delta supaya ngirim keputusan sing mbebayani kasebut menyang kabeh staf pilot lan ngirim keputusan kasebut ing papan kerja sajrone 60 dina. Hakim Morris nyatakake yen panyebaran sing dipeksa muga-muga bisa "ngirangi" dampak safety negatif saka pembalasan Delta marang komunitas penerbangan sing luwih gedhe. 

Tanggal 29 Maret 2022, Dewan Peninjau Administratif Departemen Tenaga Kerja Amerika Serikat (ARB) negesake keputusan tanggung jawab Hakim Morris lan nyathet manawa pengacara Delta gagal ngirim bantahan babagan obat sing ora umum babagan nyebarake keputusan kasebut. 

"Iku katon kaya pengacara Delta dropped werni siji iki,"Komentar Agung Petitt Lee Seham. "Amarga Delta ora mréntahaké masalah menyang ARB, wis ilang hak kanggo mundhakaken masalah ing sembarang mréntahaké mangsa. Miturut kita, Delta duwe kewajiban kanggo ngirim keputusan kasebut saiki.

Kapentingan kanggo ngumumake keputusan iki saya tambah amarga kasunyatan manawa individu sing diidentifikasi dening Hakim Morris minangka tanggung jawab kanggo mbales sing ora sah - kalebu mantan Wakil Presiden Penerbangan Jim Graham lan pengacara internal Chris Puckett - durung tundhuk tumindak koreksi dening Delta kanggo peran ing korban Ms.. Petitt. Pancen, Delta mromosikake Graham dadi Chief Executive Officer Endeavor Air, anak perusahaan Delta. Wakil Presiden Senior Delta Penerbangan Steve Dickson - sing nyetujoni keputusan Graham supaya mriksa psikiatri - dadi Administrator FAA nanging mundur sawetara dina sadurunge ARB ngetokake keputusane.

Kajaba iku, Human Resources makili Kelley Nabors, kang laporan difasilitasi ujian psikiatri retaliatory, dipun promosiaken menyang Delta Salt Lake City HR manager.

Minangka Ketua Asosiasi Pilot Air Line Dewan Eksekutif Delta Master (ALPA) nyatakake ing surat tanggal 15 April 2022:

Ing cahya saka kaputusan ARB kang, kita gawe anyar panjalukan kita sadurunge Delta komisi diselidiki independen ing prakara iki conducted dening netral, pihak katelu. Iku penting kanggo Delta mangertos ombone sing individu tartamtu ing Operasi Penerbangan sawijining, Human Resources, lan departemen liyane dilakokno njaba budaya safety sing penting kanggo mbukak maskapai kaya Delta lan nalisir saka Kode Etik Company dhewe.

ALPA luwih nyatakake yen "negesake Delta njupuk langkah remedial langsung supaya kita muga-muga bisa bali menyang budaya safety sing unggul ing industri sing biyen ana." 

Kaya sing diamati dening Seham: "Temenan, sampeyan ora bisa mbukak maskapai sing aman nalika pilot wedi yen, yen nuwuhake masalah kepatuhan FAA, bisa uga bakal ditindakake pemeriksaan psikiatri gaya Soviet. Yen safety dadi prioritas nomer siji Delta, iku kudu ngresiki dhewe saka pelaku, njaluk ngapura kanggo Ms. Petitt, lan manut dhawuhe hakim kanggo ngirim kaputusan Pengadilan.

Malah CEO lan Ketua Dewan Delta, Ed Bastian, duwe kawruh lan ngetutake rujukan psikiatri sing mbales. Deposisi Bastian bisa ditemokake ing YouTube:

CEO Delta Ed Bastian Deposition lan enem video saka Deposition Jim Graham bisa dideleng kanthi nggoleki Delta SVP Graham Deposition.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...