Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Ethiopia Investment News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Ethiopian Airlines pesen Airbus A350-1000 pisanan ing Afrika

Ethiopian Airlines pesen Airbus A350-1000 pisanan ing Afrika
Ethiopian Airlines pesen Airbus A350-1000 pisanan ing Afrika
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi upsizing A350-1000, backlog Ethiopian Airlines kasusun saka papat pesawat A350-1000 lan loro A350-900.

Ethiopian Airlines Group, operator gendera Ethiopia, grup maskapai paling gedhe ing Afrika, wis nambah papat A350-900 supaya dadi varian paling gedhe saka Keluarga A350, A350-1000, dadi pelanggan pertama pesawat ing Afrika.

Ethiopian Airlines wis pesen 22 Airbus A350-900s, kang 16 pesawat wis dikirim. Kanthi upsizing A350-1000, backlog Ethiopian Airlines kasusun saka papat A350-1000 lan loro A350-900.

Ethiopian Airlines CEO Group, Pak Mesfin Tasew, ngandika, "We are remen liwat upsizing saka A350-900 ing urutan kanggo varian paling gedhe, A350-1000, sing mbantu kita tetep ahead saka kurva ing teknologi. Kita minangka pimpinan teknologi ing bawana sing ngenalake teknologi paling anyar lan armada hemat bahan bakar menyang Afrika.

"A350-1000 minangka sing paling cocog kanggo rute sing padhet, lan kita yakin manawa upsizing bakal dadi instrumental kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing saya tambah ing jaringan global kita ing limang bawana. Kita bakal terus ngupayakake kemajuan teknologi penerbangan kanggo nambah layanan lan
nyukupi kebutuhan pelanggan.”

"Kita bangga karo kemitraan sing kuat karo Ethiopian Airlines - maskapai pertama ing Afrika sing pesen lan ngoperasikake A350-900. Ing sepisanan liyane, Ethiopian Airlines sepisan maneh mimpin ing sektor penerbangan Afrika kanthi ngenalake A350-1000, versi paling gedhe saka pesawat penumpang paling efisien lan teknologi paling maju ing donya. ngandika Mikail Houari, Presiden, Airbus Afrika lan Timur Tengah.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"A350-900 wis nyedhiyakake kemampuan luar biasa, efisiensi bahan bakar, lan keandalan operasional 99.5 persen bebarengan karo keluwesan lan efisiensi operasional sing ora bisa dikalahake, saka operasi jarak cendhak nganti ultra-panjang."

A350-1000 bakal nambah kapasitas operator Afrika Timur lan bakal dadi tambahan kanggo armada awak lebar modern. Maskapai kasebut bakal entuk manfaat saka kulawarga sing fleksibel lan regane dhuwur sing nggunakake tingkat kesamaan Airbus lan rating jinis sing padha.

Desain lembaran resik Airbus A350 nduweni fitur aerodinamis canggih, fuselage lan sayap serat karbon, ditambah mesin Rolls-Royce Trent XWB sing paling irit bahan bakar. Bareng, teknologi paling anyar iki nerjemahake menyang tingkat efisiensi operasional lan kelestarian sing ora ana tandhingane kanggo Ethiopian Airlines, kanthi nyuda 25% ing pembakaran bahan bakar lan emisi CO2 dibandhingake karo pesawat lorong kembar generasi sadurunge.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...