Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Ethiopia India News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Ethiopian Airlines nerusake penerbangan Addis Ababa menyang Bengaluru

Ethiopian Airlines nerusake penerbangan Addis Ababa menyang Bengaluru
Ethiopian Airlines nerusake penerbangan Addis Ababa menyang Bengaluru
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian Airlines, maskapai paling apik ing Afrika lan grup penerbangan paling gedhe ing Afrika, wis
ngumumake dilanjutake maneh penerbangan penumpang kaping telu saben minggu menyang Bengaluru, India wiwit tanggal 27 Maret 2022. Maskapai kasebut ngumumake miwiti maneh sawise mandheg operasi sajrone rong taun amarga pandemi global COVID-19.

Ethiopian ngoperasikake layanan penerbangan pertama menyang Bengaluru ing Oktober 2019.

Layanan nonstop antarane Bengaluru lan Addis Ababa lagi ditindakake
Boeing pesawat 737-800 (738).

Ibukutha negara Karnataka ing India, Bengaluru dijuluki 'Lembah Silicon India' lan dadi pusat teknologi lan inovasi.

Ngomentari maneh saka layanan, CEO saka Klompok Airlines Ethiopian, Pak
Mesfin Tasew ngendika, "kita seneng wis nerusake penerbangan menyang ibukutha komersial India lan kita bakal setya ngladeni para pelanggan kanthi layanan sing berkualitas. Ethiopian Airlines minangka pemain penting kanggo nyambungake India lan Afrika lan liyane. Recommencement penerbangan nyambungake hub ICT penting Bengaluru menyang jaringan Ethiopian sing terus berkembang saliyane penerbangan kita menyang Ibukota New Delhi lan Mumbai. Penerbangan kasebut uga bakal nglengkapi layanan penerbangan kargo lan penumpang sing ana menyang tujuan utama liyane ing India. Penambahan Bengaluru ing jaringan kita penting banget kanggo nyukupi panjaluk para lelungan udhara sing tuwuh kanthi cepet ing antarane India lan Afrika.

Frekuensi penerbangan sing saya tambah lan jumlah gateway ing India bakal nggampangake perdagangan, investasi lan pariwisata menyang / saka anak bawana India. Penerbangan menyang Bengaluru nyambungake penumpang liwat hub global maskapai ing Addis Ababa kanthi sambungan sing cendhak lan nyedhiyakake sambungan sing paling cepet lan paling cedhak antarane Bengaluru ing India kidul lan luwih saka 60 tujuan ing Afrika.

Saiki, Ethiopian ngoperasikake penerbangan penumpang menyang Mumbai lan Delhi uga kargo
layanan kanggo Bangalore, Ahmedabad, Chennai, Mumbai lan New Delhi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...