Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Investment Lesotho News wong tanggung jawab Afrika Kidul Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Mohahlaula Airlines kanggo miwiti Johannesburg kanggo Lesotho pesawat

Mohahlaula Airlines kanggo miwiti Johannesburg kanggo Lesotho pesawat
Mohahlaula Airlines kanggo miwiti Johannesburg kanggo Lesotho pesawat
ditulis dening Harry Johnson

Saiki, Airlink berbasis Johannesburg minangka siji-sijine operator sing nawakake layanan udara antarane Johannesburg lan Maseru

Maskapai Lesotho sing dijadwalake bakal diluncurake sajrone setaun ngrancang miwiti penerbangan komersial sing dijadwal antarane Maseru, Lesotho lan Johannesburg, Afrika Kidul minangka rute wiwitan.

Mohahlaula Airlines duwe sertifikat operasi maskapai (AOC) sing ngidini kanggo miwiti layanan udara komersial lengkap saka Maseru, lan pungkasane nggedhekake rute sing dijadwalake menyang tujuan liyane ing Afrika Kidul lan negara tetanggan.

Ana panjaluk sing kuat kanggo layanan udhara sing dijadwalake antarane Johannesburg lan Maseru, sing biasane ditindakake dening para wisatawan bisnis, nanging uga duwe potensi wisata utama.

Miturut CEO Mohahlaula Airlines, Phafane Nkotsi, perusahaan kasebut bungah banget ngumumake rencana ngluncurake maskapai komersial ing taun 2023. 

Saiki, basis Johannesburg Airlink iku siji-sijine operator komersial sing nawakake layanan udara antarane Johannesburg lan Maseru.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Phafane Nkotsi minangka pemilik bisnis utama sing adhedhasar Bohlokoa Enterprises Lesotho. Saliyane ngluncurake Mohahlaula Airlines, perusahaan Nkotsi melu nggawe salah sawijining peternakan ayam broiler komersial paling gedhe ing Lesotho, lan duwe anak perusahaan ing konstruksi, konsultasi, lan Teknologi Informasi. 

Sawisé ambruk Maluti Sky ing 2017, Mohahlaula Airlines minangka operator udara basis Lesotho lokal pisanan sing ora mung bakal nyambungake warga menyang bisnis lan kesempatan luang ing njaba Lesotho, nanging uga nawakake kesempatan kerja kanggo warga Lesotho sing golek karir ing penerbangan.

Mohahlaula Airlines uga ngumumake bakal ngedegake Organisasi Pelatihan Penerbangan (ATO) ing awal taun 2023 kanggo nulungi warga lokal, sing pengin karir ing penerbangan, kanthi latihan profesional.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...