Maskapai El Al Israel kanggo mungkasi Rute Afrika Kidul

Maskapai El Al Israel kanggo mungkasi Rute Afrika Kidul
liwat Facebook Airlines
ditulis dening Binayak Karki

El Al wis dadi siji-sijine operator sing ngoperasikake penerbangan langsung ing antarane Bandara Internasional Ben Gurion Tel Aviv lan Bandara Internasional OR Tambo Johannesburg, dadi sambungan penting kanggo komunitas Afrika Kidul lan Israel.

<

El Al Israel Airlines wis announced plans kanggo siksa sawijining Afrika Kidul rute, èfèktif mandek penerbangan kanggo Johannesburg ing minggu teka.

Kaputusan kasebut ditindakake nalika maskapai kasebut siyap ngrampungake kabeh penerbangan Johannesburg ing pungkasan Maret 2024, kanthi jadwal mangkat pungkasan saka Tel Aviv menyang Johannesburg disetel tanggal 27 Maret.

Pamindhahan kasebut minangka tandha pungkasan saka layanan meh 50 taun sing wis dadi hubungan penting antarane Afrika Kidul lan Israel.

El Al wis dadi siji-sijine operator sing ngoperasikake penerbangan langsung ing antarane Bandara Internasional Ben Gurion Tel Aviv lan Bandara Internasional OR Tambo Johannesburg, dadi sambungan penting kanggo komunitas Afrika Kidul lan Israel.

Kaputusan kanggo ngendhegake rute kasebut asale saka penurunan permintaan saka wong sing lelungan Israel, sing nyebabake El Al ngalihake sumber daya menyang tujuan liyane lan njelajah kesempatan kanggo rute anyar. Senadyan owah-owahan iki, El Al tetep linuwih, dadi garis urip kanggo penumpang sing arep lelungan menyang lan saka Israel ing tengah-tengah tantangan global.

Amarga permusuhan sing terus-terusan mengaruhi lelungan menyang Israel wiwit Oktober taun kepungkur, akeh maskapai nundha layanan menyang negara kasebut, luwih negesake peran El Al kanggo nyedhiyakake konektivitas terus. Maskapai kasebut wis njamin pitulungan marang penumpang sing kena pengaruh, janji bakal menehi alternatif kanggo sing kena pengaruh rute kasebut.

Kaputusan El Al kanggo mungkasi penerbangan menyang Johannesburg nandheske owah-owahan sing luwih akeh ing pola perjalanan global lan nyorot kemampuan adaptasi maskapai kasebut ing tengah-tengah dinamika pasar sing berkembang.

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • Kaputusan kanggo ngendhegake rute kasebut asale saka penurunan permintaan saka wong sing lelungan Israel, sing nyebabake El Al ngalihake sumber daya menyang tujuan liyane lan njelajah kesempatan kanggo rute anyar.
  • Kaputusan kasebut ditindakake nalika maskapai kasebut siyap ngrampungake kabeh penerbangan Johannesburg ing pungkasan Maret 2024, kanthi jadwal mangkat pungkasan saka Tel Aviv menyang Johannesburg disetel tanggal 27 Maret.
  • El Al wis dadi siji-sijine operator sing ngoperasikake penerbangan langsung ing antarane Bandara Internasional Ben Gurion Tel Aviv lan Bandara Internasional OR Tambo Johannesburg, dadi sambungan penting kanggo komunitas Afrika Kidul lan Israel.

About penulis

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...