Saudia Airline Nyedhiyani Akun Perjalanan Inovatif

gambar duweni saka Saudia
gambar duweni saka Saudia
ditulis dening Linda Hohnholz

Ing kemitraan karo SaudiaProgram kesetiaan AlFursan, Bank Investasi Saudi (SAIB) wis ngenalake "Akun Perjalanan," sawijining inovasi pionir ing Arab Saudi.

Akun iki disambung karo program kesetiaan AlFursan, sing ngidini pangguna entuk ganjaran mil saben wulan adhedhasar imbangan rata-rata. Mil kasebut bisa ditebus liwat aplikasi bank, nawakake cara sing apik kanggo nikmati macem-macem hadiah.

Maher Khayat, General Manager of Personal Banking Group ing Saudi Investment Bank, ngandika: "Peluncuran produk iki minangka bagéan saka strategi kanggo nyedhiyakake pengalaman perbankan sing paling apik kanggo para pelanggan, ngelingi panjaluk sing saya akeh kanggo produk sing luwih lengkap sing nggabungake lelungan lan syarat teknologi. Kita tansah ngupayakake inovasi solusi sing cocog karo aspirasi para pelanggan lan ngunggahake tingkat layanan sing diwenehake. Kerjasama iki karo program loyalitas Saudia, AlFursan, mujudake komitmen kita kanggo nyedhiyakake pengalaman perjalanan sing ora ana tandhingane lan nguatake posisi kita minangka bank terkemuka sing peduli karo kabeh aspek kesejahteraan para pelanggan.

Essam Akhonbay, Wakil Presiden kesetiaan AlFursan ing Saudia, nyatakake, "AlFursan setya nguatake hubungan karo anggota kita kanthi menehi kesempatan sing maneka warna lan eksklusif kanggo entuk mil lan keuntungan unik liyane. Akun Travel luwih nyederhanakake proses iki kanthi ngidini para anggota gampang nransfer mil menyang AlFursan lan ngijolake kanggo program ganjaran ekstensif kita.

Anggota AlFursan seneng akeh keuntungan lan layanan, kalebu upgrade travel lan free flights, uga free Tambah ing bobot bagasi lan prioritas ing dhaftar nunggu. Anggota uga entuk manfaat saka macem-macem tawaran lan menehi hadiah kemitraan global program kasebut.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...