Maskapai Saudia Rangking ing Merek Maskapai Paling Top Donya

gambar duweni saka Saudia
gambar duweni saka Saudia
ditulis dening Linda Hohnholz

Miturut Laporan Tahunan Brand Finance® Top 50 Airline Brands, Saudia wis dijenengi minangka salah sawijining merek maskapai paling dhuwur.

Saudia, operator gendera nasional Arab Saudi, ngumumake yen regane merek saya tambah 58% wiwit taun 2021 miturut laporan taunan merek 50 Maskapai Brand Finance® Top.

Sajrone patang taun kepungkur, maskapai kasebut wis munggah enem papan kanggo ngamanake posisi kaping 33 ing tabel peringkat merek, nggawe Saudia dadi merek maskapai penerbangan paling cepet nomer enem ing taun 2024 kanthi regane $797.4 yuta.

Miturut laporan, yaiku review merek maskapai penerbangan paling apik lan paling terkenal ing saindenging jagad, Saudia nambah rating kekuatan merek saka A dadi A +, lan saiki dadi merek maskapai penerbangan Timur Tengah sing paling terkenal nomer telu.

Saudia wis ngalami sawetara wektu lan tonggak penting kanggo mbangun merek sajrone taun kepungkur. Maskapai iki wis ngembangake jaringan rute, nyambungake Arab Saudi karo tujuan utama ing saindenging jagad. Wis nambah pengalaman tamu liwat layanan lan fasilitas sing luwih apik. Kajaba iku, Saudia ngalami rebranding sing fokus ing transformasi digital.

Khaled Tash, Kepala Pemasaran, Grup Saudia, ujar: "Kita bangga banget karo strategi inovatif sing wis ditindakake kanggo nambah nilai merek lan pengalaman tamu. Pendakian sing luar biasa ing peringkat global ora mung dadi tonggak sejarah kanggo Saudia nanging uga negesake maneh keunggulan kita ing tataran penerbangan internasional. Kerjasama Saudia karo merek lan mitra internasional kayata Newcastle United lan Formula E, kanggo sawetara jeneng, ngidini kita ngunggahake merek kasebut lan ngenalake menyang pamirsa global sing luwih akeh.

"Nalika kita duwe peran penting ing transformasi ekonomi kerajaan lan realisasi Visi 2030, kita tetep setya njaga lintasan pertumbuhan iki lan terus ngunggahake Saudia minangka simbol keramahan lan pathokan kanggo keunggulan ing industri." Dheweke nambahake.

Saben taun, konsultasi penilaian merek Brand Finance® ngevaluasi 5,000 'merek paling gedhe' lan nerbitake kira-kira 100 laporan, peringkat merek ing kabeh sektor lan negara. Saliyane ngrumusake nilai merek, Brand Finance® uga nemtokake kekuwatan relatif merek liwat kertu skor metrik sing ngevaluasi investasi pemasaran, ekuitas stakeholder, lan kinerja bisnis.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...