Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Italia News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Maskapai Volotea Milih Bandara Napoli Capodichino minangka Markas Anyar

gambar duweni saka Volotea

Bakal dadi musim panas ing Italia kanggo penerbangan Volotea amarga maskapai kasebut miwiti debut kanthi rute anyar, sing terus nandur modal ing Italia, utamane ing pulo lan kidul. Ing tampilan saka mangsa panas nyedhak, perusahaan yakuwi kanggo ndhukung ekonomi wilayah regional, favoring lalu lintas turis mlebu semangat kanggo ngunjungi Naples lan wilayah Campania.

Saka Bandara Naples Capodichino, operator bakal nawakake sambungan karo 20 tujuan - 9 domestik lan 11 Eropa. Maskapai murah iki bakal nyambungake kutha-kutha cilik lan medium lan ibukutha Eropa, mabur luwih dhuwur lan luwih dhuwur ing ndhuwur langit Naples lan miwiti 2 sambungan anyar saka bandara Neapolitan menyang Aalborg lan Pantelleria.

Rute menyang Aalborg, sambungan pisanan Volotea karo Denmark, diresmikake tanggal 3 Mei 2022, lan bakal duwe 1 frekuensi mingguan, dene penerbangan menyang Pantelleria bakal mabur tanggal 28 Mei 2022, kanthi frekuensi 1 mingguan.

Saka Naples Capodichino, tawaran Volotea kalebu total 20 rute, 9 domestik - Cagliari, Catania, Genoa, Lampedusa, Olbia, Palermo, Pantelleria (sing anyar anyar kanggo 2022), Turin, lan Venesia, lan 11 ing Eropah: 1 ing Spanyol menyang Bilbao, lan 8 menyang Yunani: Kefalonia, Heraklion/Kreta, Mykonos, Preveza/Lefkada, Rhodes, Santorini, Skiathos lan Zante, 1 ing Prancis (Nantes), lan 1 ing Denmark (Aalborg - anyar kanggo 2022).

Ing mangsa panas, Volotea bakal beroperasi ing jaringan kasebut kanthi armada 41 pesawat (dibandhingake karo 36 ing musim panas 2019) sawise tekane tambahan Airbus A320. Ing babagan volume, Volotea bakal nambah kapasitas kursi udakara 40% dibandhingake taun 2019, nalika penawarane ana 8 yuta kursi. Maskapai kasebut ngarepake nggawa 9 nganti 9.5 yuta penumpang ing taun iki - udakara 32% luwih saka rekor ing taun 2019, nalika 7.6 yuta penumpang digawa.

Wiwit diwiwiti, maskapai iki wis setya nggawe penerbangan luwih efisien lan nyuda emisi.

Wiwit 2012, Volotea wis nindakake luwih saka 50 tumindak adhedhasar kelestarian, amarga wis nyuda jejak karbon saben kilometer penumpang kanthi luwih saka 41%. Ing taun 2022, Volotea bakal ngenalake bahan bakar sing lestari kanggo pesawat lan bakal nggarap sektor manufaktur lan industri supaya bahan bakar kasebut - sing saiki angel diakses - bisa dikembangake lan disebarake kanthi skala gedhe ing wektu sing paling cendhak.

"Kanthi penerbangan anyar menyang Aalborg, penumpang sing mangkat saka Naples bakal bisa tekan semenanjung Denmark kanthi penerbangan sing nyaman lan langsung lan ngatur liburan kanggo nemokake salah sawijining negara sing paling narik ing Eropa Lor," ujare Valeria Rebasti, Manajer Negara Italia & Eropah Tenggara dening Volotea. "Ing anyar kalebu atmosfer anget saka Segara Mediterania - rute anyar kanggo Pantelleria dijadwal ing pungkasan Mei, kanggo nemu atmosfer unik saka pulo nyemplungaken ing alam liar lan diubengi dening banyu biru kobalt.

"Peluncuran 2 sambungan anyar saka Naples, bebarengan karo akeh maneh, negesake komitmen Volotea kanggo nawakake macem-macem tujuan sing luwih akeh."

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...