Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Menteri Pariwisata Jamaika bakal ngomong ing Forum Warga Global Utama ing UAE

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Badan Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis diundang dening panitia Forum Warga Global (GCF) kanggo ngomong ing acara tingkat dhuwur ing kapasitas minangka "visioner sing seneng banget karo komitmen teladan kanggo inspirasi donya sing luwih apik" lan nuduhake misi karo GCF komunitas pemerintah, organisasi internasional, masyarakat sipil lan warga global.

Acara global sing paling diantisipasi bakal ditindakake kanthi tema, "The Future in Motion" ing Ras Al Khaimah, Uni Emirat Arab (UAE), saka 12-13 Desember 2021. Iki bakal dianakake kanthi kemitraan karo Pariwisata Ras Al Khaimah. Otoritas Pembangunan lan bakal nampilake diskusi sing kuat saka pimpinan global lan kepala negara babagan sawetara tantangan sing paling penting sing diadhepi manungsa saiki.

"Iku minangka pakurmatan kanggo diundang kanggo melu ing forum global sing penting iki. Penting amarga ana pergolakan sajrone rong taun kepungkur, kita kumpul kanggo ngrembug tema sing penting global, "ujare Menteri Bartlett.

Dheweke nyathet yen "masa depan wis maju kaya sadurunge. Nanging, iki minangka sinergi saka gerakan lan pemulihan ekonomi, masyarakat, lelungan lan liya-liyane. Penting, nalika kita maju, kita nindakake kanthi ati-ati lan eksekusi kanggo njamin masyarakat global sing luwih lestari, inklusif lan nyambung.

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett bakal melu sesi pleno babagan "Kolaborasi Lintas Border: Saka Periphery menyang Inti," sing bakal ndeleng kepiye negara ing pinggiran bisa nyukupi kabutuhan rakyat lan ngatasi tantangan global kayata pandemi saiki utawa pre-empt. krisis sing terus-terusan kaya bencana iklim lingkungan.

Nyengkuyung obrolan penting babagan momentum migrasi manungsa anyar, GCF bakal nampilake presentasi sing wicaksana lan diskusi sing kuat babagan inisiatif perintis kanggo migrasi sing lestari, peran teknologi kanggo nggawe jagad karbon net-nol, lelungan ruang angkasa minangka tapel wates anyar kanggo manungsa, nemtokake maneh sambungan manungsa, lan nguatake masa depan kewarganegaraan global.

Antarane pamicara sing dikonfirmasi lan diundang kanggo edisi taun iki yaiku Hon. Gaston Browne, Perdhana Mentri Antigua lan Barbuda; Hon. Philip Pierre, Perdana Menteri Saint Lucia; Hon. HE Jean Michel Sama Lukonde Kyenge, Perdana Menteri, Republik Demokratik Kongo; HE Nana Akufo-Addo, Presiden Republik Ghana, ing antarane kepala negara, filantropis lan pimpinan global liyane.

Sawise GCF, Menteri Bartlett bakal lelungan menyang Amman, Yordania, ing kana dheweke bakal ketemu karo Yang Mulia Al Fayez, Menteri Pariwisata Yordania lan mitra pariwisata liyane, kalebu wakil Royal Jordanian Airlines, kanggo ngrembug investasi lan nambah kerjasama antarane Jamaika lan Timur Tengah. Dheweke bakal bali menyang UAE ing ngendi dheweke bakal rawuh ing World Travel Awards Grand Final Winners Day 2021 ing Dubai uga ketemu karo mitra pariwisata kanggo ngetutake investasi lan kesempatan pasar anyar sing pisanan diluncurake nalika ana ing Timur Tengah ing wulan Oktober.

Menteri Bartlett ninggalake pulo kasebut dina iki (Jumat, 10 Desember) lan dijadwalake bali ing dina Setu, 18 Desember 2021.

#Jamaika

#GlobalCitizenForum

#EdmundBartlett

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...