Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Mesir Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Keslametan Blanja Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Mesir ngeculake aturan fotografi sing ketat kanggo turis

Mesir ngeculake aturan fotografi sing ketat kanggo turis
Mesir ngeculake aturan fotografi sing ketat kanggo turis
ditulis dening Harry Johnson

Mesir saiki ngidini wong Mesir lan turis njupuk foto ing kabeh panggonan umum kanthi gratis lan tanpa ijin

Pamrentah Mesir saiki ngidini wong Mesir lan turis njupuk foto kanggo panggunaan non-komersial ing kabeh papan umum ing Mesir, kanthi gratis lan tanpa ijin.

Ing rapat sing dianakake dina iki, Kabinet Mesir nyetujoni peraturan anyar sing ngatur fotografi, kanggo panggunaan pribadi non-komersial, kanggo warga Mesir lan pengunjung manca. Sarujuk yen njupuk foto nggunakake kabeh jinis kamera tradisional, kamera digital lan kamera video bakal diidini gratis. Ora ana ijin sing kudu dipikolehi sadurunge.

Kaputusan kasebut kalebu syarat yen peralatan fotografi utawa film kudu ora kaya sing mbutuhake ijin. Peralatan iki kalebu payung fotografi profesional; peralatan cahya ruangan gawean; peralatan sing ngalangi utawa ngalangi dalan umum.

Ing kabijakan anyar, uga dilarang njupuk utawa nuduhake foto pemandangan sing bisa, kanthi cara liya, ngrusak citra negara. Uga dilarang njupuk gambar bocah-bocah. Warga Mesir mung bisa difoto sawise entuk ijin tertulis saka dheweke.

Wigati dicathet yen, nalika nerangake situs arkeologi lan musium ing sangisore yurisdiksi Kamentrian Pariwisata lan Purbakala, njupuk foto, kanggo keperluan pribadi (non-komersial), diidini kanggo wong Mesir lan turis miturut Dewan Tertinggi. Keputusan Direksi Purbakala 2019.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Njupuk foto nggunakake ponsel, kamera (tradisional lan digital), lan kamera video diijini ing museum lan situs arkeologi (tanpa nggunakake lampu kilat ing njero ruangan).

Dewan Agung Purbakala uga nyetel peraturan anyar kanggo fotografi komersial, promosi, lan sinematik ing musium Mesir lan situs arkeologi. Izin fotografi (saben dina, mingguan, lan saben wulan) wis dileksanakake minangka insentif kanggo produser lan perusahaan kanggo nggawe film ing wilayah kasebut.

Kaputusan kasebut minangka kesimpulan saka upaya Kementerian kanggo ningkatake pariwisata budaya lan peradaban unik Mesir. Tujuane kanggo nyengkuyung kegiatan wisata ing Mesir.

Layanan ijin kanggo syuting komersial lan sinematik lagi ngalami tahap pungkasan sadurunge dirilis ing situs web resmi Kementerian sing bakal diluncurake. Situs web bakal kalebu peraturan ing macem-macem basa kanggo njupuk foto ing wilayah umum.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...