Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Rapat (MICE) News wong Blanja Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan USA

Miami dadi tuan rumah Piala Donya FIFA 2026

Miami dadi tuan rumah Piala Donya FIFA 2026
Miami dadi tuan rumah Piala Donya FIFA 2026
ditulis dening Harry Johnson

Badan pangurus bal-balan internasional, FIFA, ngumumake dina iki yen Miami-Dade bakal dadi salah sawijining tuan rumah AS kanggo pertandhingan Piala Donya FIFA 2026™.

Pertandhingan lokal bakal ditindakake ing Stadion Hard Rock ing Miami Gardens.

Piala Donya FIFA 2026 bakal dianakake ing saindhenging Amerika Utara, ing Kanada, Amerika Serikat, lan Meksiko.

Miami dipilih saka 16 kutha ing Amerika Serikat sing ngirim tawaran kanggo dadi tuan rumah pertandingan Piala Dunia. Saben kutha samesthine bakal dadi tuan rumah nganti enem pertandhingan, kanthi jadwal sing durung ditemtokake.

Stadion Hard Rock dibangun miturut spesifikasi FIFA, lan wis dadi tuan rumah sawetara pertandhingan profil dhuwur, kalebu pertandhingan bal-balan paling gedhe ing sejarah Amerika Utara, El Clásico antarane Real Madrid lan FC Barcelona, ​​ing 2017.

Walikota Miami-Dade County Daniella Levine Cava:

"Miami-Dade minangka komunitas sing cocog kanggo dadi tuan rumah Piala Dunia 2026. Pendhudhuk kita teka saka saben pojok donya, nggawe wilayah metropolitan sing sregep ora kaya liyane ing Amerika Serikat. Sepak bola mlaku liwat urat ing kabupaten kita. Sawise pirang-pirang taun kolaborasi karo mitra ing saindenging wilayah, kita ora bisa luwih bangga nampa FIFA ing Miami-Dade.

Walikota Miami Gardens Rodney Harris:

"Miami Gardens bangga dadi tuan rumah Piala Donya FIFA 2026, amarga saiki bakal gabung karo akeh acara kelas donya liyane, sing ana ing kutha Miami Gardens sing apik. Kita duwe kemitraan gedhe karo Stadion Hard Rock lan Miami Dolphins, sing wis disebut ngarep kutha kita kanggo akèh taun, lan bungah banget FIFA wis milih kutha gedhe kanggo tuan rumah acara. Kutha mesthi ngarep-arep bisa kerja bareng kanggo njamin sukses acara kasebut.

Walikota Miami Francis Suarez:

"Minangka siji-sijine wilayah kutha ing Amerika sing dadi tuan rumah saben olahraga utama plus Formula 1, Miami wis suwe dadi pusat olahraga lan budaya internasional-lan minangka salah sawijining wilayah sing paling maneka warna lan sregep ing donya, aku ora bisa dadi luwih. bungah dadi tuan rumah olahraga paling populer ing donya ing tataran paling gedhe ing donya. Piala Dunia 2026, sugeng rawuh.”

Walikota Miami Beach Dan Gelber:

"Iki minangka momen sing apik kanggo komunitas kita. Ora mung amarga mupangat ekonomi, nanging uga nguatake status kita minangka salah sawijining tujuan utama ing donya.

David Whitaker, Presiden & CEO saka Greater Miami Convention & Visitors Bureau (GMCVB):

"Kita bangga yen FIFA milih Miami dadi tuan rumah Piala Dunia FIFA 2026. Tim GMCVB kita, bebarengan karo Stadion County lan Hard Rock, uga mitra hotel lan pemangku kepentingan komunitas, wis kerja keras wiwit 2017 liwat proses sing kompetitif banget kanggo nggawa Piala Dunia menyang Greater Miami lan Miami Beach. Kita bungah banget tawaran sing menarik banget - lan pengalaman lelungan lan pariwisata sing ora ana tandhingane - wis nyebabake dina iki, lan kita ngarep-arep kanggo nampani jagad ing 2026.

Tom Garfinkel, Wakil Ketua, Presiden lan Chief Executive Officer saka Miami Dolphins lan Stadion Hard Rock:

"Kita seneng banget yen Piala Dunia FIFA 2026 bakal teka ing Miami. Kampus Stadion Hard Rock minangka tujuan hiburan global sing nggambarake budaya dinamis lan internasional Miami. Pilihan iki minangka puncak karya kolaborasi saka macem-macem pemangku kepentingan kalebu Stephen Ross, pejabat Miami-Dade County lan Biro Konvensi & Pengunjung Greater Miami. Kita bungah kanggo nampilake komunitas kita ing panggung ing saindenging jagad lan menehi pengalaman sing luar biasa lan paling apik ing acara kelas kanggo para pemain lan penggemar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...